Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie виступила юридичним радником Райффайзен Банк Аваль щодо запуску проєкту з надання банківських послуг за допомогою інноваційної цифрової платформи Fairo

Київ, Україна, 7 червня 2021 року – Київський офіс Baker McKenzie надав юридичний супровід провідному українському комерційному банку Райффайзен Банк Аваль щодо запуску проєкту з надання банківських послуг за допомогою Fairo – універсального мобільного застосунку для фрілансерів та підприємців.

Мобільний застосунок Fairo – це інноваційний сервіс, створений за підтримки Raiffeisen Bank International, мажоритарного власника Райффайзен Банк Аваль. Перший запуск онлайн-платформи відбувся на ринку України, і очікується, що це буде принципово новий сервіс для регіону Центральної та Східної Європи.

Команду юристів Baker McKenzie, що працювала над проєктом, очолювали керуючий партнер Сергій Чорний та старший юрист Максим Глотов. Ключову роль у здійсненні проєкту відіграв радник Олексій Столяренко. Команда юристів надавала консультації Райффайзен Банк Аваль з корпоративних та регуляторних питань, а також з питань структурування проєкту, складення проектів договорів та здійснення переговорів щодо них.

Коментуючи роботу над проєктом, Сергій Чорний зазначив: "Ми раді допомогти Райффайзен Банк Аваль у запуску цього інноваційного сервісу, який є частиною втілення стратегії цифрової трансформації банку".

Геннадій Шемшученко, директор департаменту правового забезпечення, комплаєнсу та інформаційної безпеки Райффайзен Банку Аваль, відзначив: "Ми цінуємо висококваліфіковану допомогу юристів Baker McKenzie у впровадженні цього інноваційного сервісу, робота над яким містила складні юридичні питання в галузі корпоративного управління, захисту даних, прав інтелектуальної власності та податкового права."

Про Baker McKenzie

Baker McKenzie допомагає клієнтам долати перешкоди в умовах конкуренції на світових ринках. Ми вирішуємо складні юридичні проблеми у різних країнах та галузях юридичної практики. Унікальна корпоративна культура, яка формувалася протягом 65 років, дозволяє 13 000  наших працівників розуміти специфіку країни та працювати в різних юрисдикціях як єдина команда пліч-о-пліч з надійними колегами і друзями, зміцнюючи впевненість наших клієнтів. (https://www.bakermckenzie.com/)

Про Райффайзен Банк Аваль

Починаючи з жовтня 2005 року, Райффайзен Банк Аваль є частиною банківської групи Raiffeisen Bank International AG, Австрія. Банк пропонує широкий перелік стандартних та інноваційних банківських послуг, якими користуються понад 2,5 млн клієнтів. (www.aval.ua)

Офіційні постачальники послуг