Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie виступила юридичним радником Amtel Properties у зв’язку з продажем офісно-логістичного комплексу групі компаній Dragon Capital

Київ, Україна, 31 травня 2021 року — Київський офіс Baker McKenzie надав юридичний супровід міжнародній девелоперській компанії Amtel Properties з питань продажу офісно-логістичного комплексу "Amtel" одній з найбільших в Україні інвестиційно-фінансових груп компаній Dragon Capital.

Офісно-логістичний комплекс Amtel загальною площею 100 208 кв. м. є одним з найбільших комплексів класу А в Україні, який розташований в с. Білогородка Київської області в 6 км від київської Кільцевої дороги.

Команду юристів Baker McKenzie, що працювала над проєктом, очолила партнер київського офісу Ліна Немченко.  Ключову роль в успішному завершенні трансакції відіграли юристи Ельмаз Абхаїрова в Києві та Роберт Грей (Robert Grayу Лондоні.

Коментуючи цей проєкт, Ліна Немченко зазначила: "Ми раді допомогти Amtel Properties в успішному завершенні цієї важливої та значної трансакції в Україні. Ця угода підкреслює нашу високу компетентність в супроводженні комплексних трансакцій в різних галузях, зокрема нерухомості."

Про Baker McKenzie

Baker McKenzie допомагає клієнтам долати перешкоди в умовах конкуренції на світових ринках. Ми вирішуємо складні юридичні проблеми у різних країнах та галузях юридичної практики. Унікальна корпоративна культура, яка формувалася протягом 65 років, дозволяє 13 000  наших працівників розуміти специфіку країни та працювати в різних юрисдикціях як єдина команда пліч-о-пліч з надійними колегами і друзями, зміцнюючи впевненість наших клієнтів. (https://www.bakermckenzie.com/)

Про Amtel Properties

Amtel Properties працює на ринку нерухомості з 2005 року. Пріоритетом компанії є підвищення прибутковості проєктів за рахунок збалансованого поєднання нерухомості та якісної бізнес-інфраструктури для своїх клієнтів. (http://www.amtel-properties.com/o-kompanii/index.php)

Офіційні постачальники послуг