Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie виступила юридичним радником A.G.R. Group у зв’язку з придбанням двох підприємств у AG Management Group LLC

Київ, Україна, 12 квітня 2021 року — Київський офіс Baker McKenzie надав юридичний супровід A.G.R. Group, приватному інноваційному сільськогосподарському холдингу, у зв'язку з придбанням двох підприємств у Херсонській області — ДП "Альфа Фарм" та ДП "Євразія-Агро" — в американської компанії AG Management Group LLC.

В рамках стратегії розвитку A.G.R. Group, ця трансакція дозволить холдингу збільшити площу зрошуваних земель, таким чином розширивши його аграрний потенціал. Придбання двох підприємств збільшить загальний земельний банк A.G.R. Group до 32 тис. га, з яких більше ніж 2 тис. га знаходяться під зрошенням.

Команду юристів київського офісу Baker McKenzie очолила юрист практики корпоративного права та M&A Альона Фурда під загальним керівництвом Вячеслава Якимчука, партнера та керівника практики корпоративного права та M&A. Ключову роль в успішній реалізації трансакції також відіграли юристи Ганна СмирноваМикита Стеблюк та Андрій Левченко.


Про A.G.R. Group

A.G.R. Group —  це приватний сільськогосподарський холдинг, який об'єднує 19 українських сільськогосподарських підприємств, що спеціалізуються на вирощуванні зернових культур, а  саме кукурудзи, сої, пшениці та жита. Тваринництво посідає друге місце серед видів господарської діяльності підприємств. Стратегія A.G.R. Group полягає в кількісному та якісному розширенні бізнесу шляхом збільшення площі оброблюваних земель, впровадженні новітніх технологій вирощування сільськогосподарських культур та вдосконаленні способів обробки землі.

Офіційні постачальники послуг