Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie успішно захистила права Berlin-Chemie AG на знак НІМЕСИЛ у спорі проти знаку НІМЕСИН

Київ, Україна, 17 серпня 2020 року — Юристи київського офісу Baker McKenzie успішно захистили інтереси Berlin-Chemie AG в українських судах під час розгляду спору про порушення прав інтелектуальної власності на зареєстрований знак "НІМЕСИЛ" у зв'язку з реєстрацією знака для товарів і послуг "НІМЕСИН". Попри численні спроби відповідачів відтермінувати розгляд справи у суді, Північний апеляційний господарський суд 15 липня 2020 року залишив без змін рішення Господарського суду міста Києва про визнання недійсним свідоцтва України на знак для товарів і послуг "НІМЕСИН", зареєстрованого Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; визнання недійсним реєстраційного посвідчення на лікарський засіб "НІМЕСИН®", виданого Міністерством охорони здоров`я України на ім'я Organosyn Life Sciences Private Limited (Індія); заборону компанії Evertogen Life Sciences Limited виготовляти лікарський засіб "НІМЕСИН®" та заборону ТОВ "Органосін Лтд" пропонувати для продажу, продавати та імпортувати лікарський засіб "НІМЕСИН®".

Постановою про залишення без змін рішення Господарського суду міста Києва Північний апеляційний господарський суд повністю відмовив у задоволенні зустрічних позовів компанії Evertogen Life Sciences Limited та ТОВ "Органосін Лтд".

До команди юристів Baker McKenzie, яка працювала над справою під керівництвом радника Олексій Столяренка, увійшли юристи Антон Капітоненко та Христина Никеруй.
Коментуючи результати розгляду цієї справи, Олексій Столяренко зазначив: "Ми вдячні компанії Berlin-Chemie AG за надану нам можливість представляти її інтереси в цій важливій справі щодо порушення прав інтелектуальної власності на зареєстрований знак для товарів і послуг. Незважаючи на те, що знадобилося близько п'яти років на задоволення наших позовних вимог судами першої та апеляційної інстанцій, нам вдалося домогтися поновлення порушених прав клієнта на зареєстрований знак та заборони на продаж товару, що порушує ці права".

Офіційні постачальники послуг