Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie розпочинає два юридичних курси для студентів Києво-Могилянської академії

Київ, Україна, 24 вересня 2020 року — Київський офіс Baker McKenzie продовжує співпрацювати з факультетом правничих наук Національного університету "Києво-Могилянська академія" та робити свій внесок у практико-орієнтований навчальний процес. Юристи Baker McKenzie розпочали викладання одразу двох курсів для студентів магістерської програми.

Зокрема, Baker McKenzie розпочала другий рік поспіль гостьовий курс у межах сертифікатної магістерської програми "Комерційне право" для факультету правничих наук Національного університету "Києво-Могилянська академія". В рамках цього курсу, юристи київського офісу викладатимуть три блоки питань — комплаєнс, трудове право та господарське процесуальне право, які становлять частину курсу лекцій та семінарів з практичних аспектів господарського права. Курс складається з восьми лекцій та шести семінарів та триватиме з вересня по листопад. Цього семестру до викладацького складу долучилися радник Мар’яна Марчук, старший юрист Ксенія Погружальська та юрист Анна Степанова.

Окрім зазначеного, партнер M&A та корпоративної практики Ольга Дем'янюк почала викладати вибірковий курс "Угоди М&A (злиття та поглинання) за українським законодавством" для другого курсу магістратури факультету правничих наук. Предметом курсу є вивчення практичних аспектів угод із злиття та поглинання та створення спільних підприємств. Курс складається з восьми лекцій та семи семінарів та триватиме з вересня по листопад.

Сергій Чорний, керуючий партнер Київського офісу Baker McKenzie, зазначив: "За 28 років роботи нашої фірми на юридичному ринку України, наші юристи напрацювали значний об'єм практичних знань, яким раді ділитися з молодшим поколінням правників. Ми формуємо свої курси таким чином, щоб максимально заповнити можливі прогалини у практичній підготовці юристів. Ми вважаємо викладацьку діяльність ще одним видом нашої корпоративної соціальної відповідальності."

Співпраця Київського офісу Baker McKenzie з Національним університетом "Києво-Могилянська академія" має тривалу історію і включає, окрім освітніх заходів, фінансову підтримку видання електронного журналу Kyiv-Mohyla Law&Politics Journal.

Офіційні постачальники послуг