Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie посилює практику комплаєнсу та розслідувань приєднанням радника Аріо Дехгані

Київ, Україна, 4 листопада 2021 року — Київський офіс Baker McKenzie з радістю повідомляє, що до команди фірми приєднався Аріо Дехгані (Ario Dehghani) як радник та голова практики комплаєнсу та розслідувань.

Аріо Дехгані має понад 10-річний досвід консультування клієнтів в Україні та за кордоном з питань комплаєнсу, захисту персональних даних та конфіденційності, розслідувань економічних злочинів та регуляторних питань, пов'язаних із вимогами законодавства країн ЄС. Аріо є одним з небагатьох експертів в Україні, хто спеціалізується на питаннях запобігання, виявлення, усунення та мінімізації ризиків комплаєнсу як на національному, так і на міжнародному рівні. Він також регулярно проводить складні внутрішні розслідування, зокрема з питань, пов'язаних із дотриманням вимог Закону США "Про протидію корупції за кордоном" та Закону Сполученого Королівства "Про боротьбу з хабарництвом". До сфери його професійної компетенції входять питання антикорупційного законодавства та запобігання корупції, протидії відмиванню коштів, санкції, захист персональних даних, а також питання дотримання регуляторних вимог та стандартів продукції.

Перш ніж долучитися до команди юристів київського офісу Baker McKenzie, Аріо очолював практику комплаєнсу в українських юридичних фірмах, а також працював юристом провідної міжнародної юридичної фірми, де займався розслідуваннями та консультував з питань відповідальності посадових осіб і запобігання шахрайству в межах країн ЄС. Аріо викладає курси з німецького приватного та публічного права та проводить відкриті лекції з питань комплаєнсу та законодавства країн ЄС.

Сергій Піонтковський, керуючий партнер київського офісу, зазначив:

Ми раді вітати Аріо у складі нашої команди. Приєднання Аріо свідчить про важливий крок в посиленні практики комплаєнсу, потреба в якісній експертизі якої постійно зростає в Україні. На посаді радника Baker Mckenzie, Аріо сприятиме подальшому розширенню нашого клієнтського портфоліо та наданню висококласних юридичних послуг, що допоможе нам утримувати передові позиції у цій важливій галузі права.

Сергій Чорний, керуючий партнер київського офісу, додав:

Досвід і професіоналізм  Аріо стануть блискучим доповненням нашої практики з комплаєнсу, склад якої постійно зростає. Із залученням Аріо до команди, наш офіс підтверджує свій намір надавати нашим клієнтам послуги найвищого рівня.

Аріо Дехгані, радник та голова практики комплаєнсу та розслідувань в київському офісі прокоментував:

Я дуже радий приєднатися до дружньої команди в Києві та глобальної мережі Baker McKenzie. Разом із новими локальними, регіональними та глобальними колегами, я надаватиму юридичну підтримку українським та міжнародним клієнтам щодо питань комплаєнсу в Україні та регіоні СНД. Я з нетерпінням чекаю можливості долучитися до майбутніх амбіційних проектів та синергії між різними практиками та офісами.

Офіційні постачальники послуг