Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Аврора» підготувала подарунки-сюрпризи для українців

«Аврора» підготувала подарунки-сюрпризи для українців

Цього року мережа мультимаркетів «Аврора» спільно з компанією «Art Nation Loyalty» запустила унікальний новорічний проєкт: подарунки-сюрпризи «Диво Друзі» для українців. Основна мета акції — повернути українцям відчуття дива та допомогти віднайти новорічний настрій.

З 4 грудня кожен відвідувач магазинів «Аврора» чи інтернет-магазину avrora.ua може придбати собі, близьким та друзям подарунок-сюрприз «Диво Друзі». Всередині пакунка є гарантовані приємні дрібнички та рандомний сюрприз: ювелірні прикраси, дарунок від мережі мультимаркетів «Аврора» чи партнерів, таких як: «Panasonic», «LEGO», «VIDEX», «Наша сила».

Звичайна ціна подарунка-сюрпризу становить 99 грн, але його можна придбати за акційною ціною 49 грн за кожні 80 грн у чеку або за покупки товарів від партнерів акції. Такі товари в магазині та на сайті мають спеціальні позначки-нагадування про «Диво Друзів».

У кожному пакунку «Диво Друзі» знаходиться колекційний магніт-талісман, смачне шоколадне печиво та сюрприз, яким може бути:

  • Золота прикраса
  • Cрібна прикраса
  • Ексклюзивний подарунок від «Аврори» (iPhone 13, iPad 9, Sony Playstation 5, Apple Watch, портативна зарядна станція)
  • Особливий подарунок від партнерів (праска, навушники, іграшковий конструктор, портативний зарядний пристрій, набір батарейок та ін.)
  • Промокод на знижку 7% на покупки в «Аврорі», що діє з 25 грудня 2023 року по 5 січня 2024 року

 «За цей рік ми з нашими покупцями прожили багато і складних, і радісних подій. Цілий рік команда «Аврори» організовувала багато благодійних акцій, а наші Покупці їх підтримували. І як результат — мільйони гривень, переданих на потреби ЗСУ. Тож на кінець року ми вирішили віддячити нашим Покупцям та створити акцію, що поверне віру у дива та допоможе відшукати новорічний настрій. Акція «Диво Друзі» ще раз підтверджує, що мережа магазинів «Аврора» є місцем щасливих та вигідних покупок, адже у нас легко знайти товари для дому та душі», — прокоментував акцію директор з маркетингу «Аврори» Роман Сівковський.

Подарунки-сюрпризи «Диво Друзі» — унікальний продукт, що мережа мультимаркетів «Аврора» створила спеціально для своїх Покупців. Пакунки знаходитимуться у продажу обмежену кількість часу — протягом грудня 2023 року. До того ж кількість подарунків-сюрпризів обмежена, що підсилює їхню унікальність. Наявність подібних акцій є однією з переваг бізнесу, у нашому випадку соціально відповідального бізнесу, що не тільки дбає про KPI, а й закриває потреби людей та створює додаткову цінність.

«Подарунків багато, але вражень – ще більше. Акція стала натхненням для нас, адже дозволила створити для клієнтів мережі Аврора святковий настрій та приємно здивувати їхніх рідних. Розпаковуючи подарунковий набір "Диво Друзі", клієнти не лише знаходять свою тварину-патронуса від українського бренду Dyvooo та суперподарунки, але також і відчувають, що справжні дива трапляються, і попереду багато добрих подій», підсумовує Едуард Ахрамович, засновник та СЕО Art Nation Loyalty.

Акцію «Диво Друзі» «Аврорі» вдалося організувати завдяки підтримці партнерів: ТОВ «ЛЕГО Україна», ПП «АЛЛЄГРО-ОПТ» (ТМ «VIDEX»), ТОВ «БІЄ ГРУП», ТОВ «Слобожанський Миловар», ТОВ «Сервіс ПРО».

Офіційні постачальники послуг