Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Аврора» передала 220 шоломів захисникам

«Аврора» передала 220 шоломів захисникам

Кожен з нас щоденно має дякувати ЗСУ за можливість жити звичайним життям. І мережа мультимаркетів «Аврора» робить це у власний спосіб.

З перших днів війни всеукраїнська мережа підтримує військових та звичайне населення: організовує благодійні акції, повертається на деокуповані території, закуповує генератори для роботи в умовах блекауту та тримає низькі ціни

В листопаді 2022 «Аврора» закрила великий благодійний збір і перерахувала понад 7 млн гривень благодійному фонду «Повернись живим» на дрони для ЗСУ.  А зараз проводить акцію «Даруй тепло, даруючи свято», де збирає 6 млн грн на пошиття жіночої військової форми.

Нещодавно компанією було замовлено у закордонних партнерів партію у 220 захисних шоломів для наших Захисників вартістю в 1 000 000 гривень, проведено їх офіційні балістичні випробування та додаткову сертифікацію за вимогами України. Вказані шоломи з легким серцем та задоволенням передано одному з військових формувань, які боронять рубежі нашої Держави.

Разом до Перемоги!

Офіційні постачальники послуг