Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Аврора мультимаркет» розпочала благодійний збір на дрони для ЗСУ через United24

«Аврора мультимаркет» розпочала благодійний збір на дрони для ЗСУ через United24

Мета — збір коштів на закупівлю розвідувальних дронів RQ-35 Heidrun для ЗСУ.

Мережа мультимаркетів «Аврора» разом з ініційованою Президентом України фандрейзинговою платформою «United24» до річниці незламності оголосила масштабну благодійну кампанію «Шлях до Перемоги», яка триватиме з 22 лютого по 05 квітня 2023 року.

Вся команда «Аврори» щиро дякує клієнтам та генеральним партнерам — брендам «Videx» та «Panasonic» — за підтримку благодійних ініціатив. Маємо надію, що цього разу вдасться зібрати ще більше коштів на закупівлю дронів RQ-35 Heidrun. Це надважлива місія, адже розвідувальні безпілотники — очі нашої армії. Вони допомагають викривати підступні плани ворога та зберігати життя нашим захисникам. Кожна копійка з проданих фішок, тубусів та коміксів буде направлена на покупку дронів через платформу «United24».

У 10 мальованих історіях коміксів, яку запускає мережа мультимаркетів «Аврора» висвітлені реальні події, які підтримували багатьох у складний час: про острів Зміїний, легендарного Привида Києва, фортецю «Азовсталь» та інші.

«Шлях до Перемоги» долучається до збору на «Армію дронів», який проводить зараз зірка «Зоряних воєн», амбасадор United24 Марк Гемілл.

«У житті все не так, як у кіно. Не існує жодних супергероїв у плащах, лицарів-джедаїв, машин часу або чарівних паличок. Натомість є мільйони реальних людей, які протистоять справжньому злу. І вони потребують реальної підтримки. Ми можемо їм допомогти. Кожна ваша пожертва наближає перемогу світла над темрявою та робить кожного з нас трішечки супергероєм. Справжнім», — Марк Гемілл, амбасадор United24, зірка «Зоряних воєн».

Також до благодійної акції долучились українські зірки Оля Полякова, Анна Трінчер та POSITIFF, які у рамках кампанії записали пісню «Шлях до Перемоги».

«За останній рік ми докорінно змінилися. Попри особистісні трансформації ми стали міцнішими, витривалішими, більш усвідомленими в тому, хто ми є і в чому наша унікальність. Ми навчилися жити під повітряні тривоги та пуски ракет, не втратили жаги до життя, ховаючись в укриттях, та знаємо ціну кожного нового дня. І аби ця ціна була меншою, разом з United24 та ТМ «Аврора» ми відкриваємо масштабний збір на «Армію дронів» для наших безстрашних воїнів. Долучайтеся! Бо в єднанні — наша сила, а значить, і Перемога!» — говорить співачка Оля Полякова.

Анна Трінчер зазначила, що для неї участь у таких кампаніях  дуже важлива: «Це не перша спільна акція з «Авророю», і я дуже вдячна за цю пропозицію, адже впевнена, що наші зусилля підуть на благо нашій країні, допоможуть наблизити Перемогу. Я неодноразово чула про необхідність і важливість дронів на фронті, тому з радістю беру участь в акції та запрошую всіх українців долучитися до неї. Разом ми — рушійна сила, і у змозі допомогти нашим захисникам. Слава Україні!»

«У дитинстві я захоплювався супергероями з коміксів, їхньою відвагою, справедливістю й незламністю. Сьогодні боротьба добра зі злом відбувається вже не на сторінках художніх творів, а в нашому повсякденному житті. Справжніми супергероями для мене стали наші захисники й захисниці. Завдяки їм Україна перетворилась на приклад нескореності, єдності та віри у перемогу добра. Благодійна кампанія «Шлях до Перемоги» — це спосіб віддати шану Героям, які борються за нашу незалежність», — поділився своїми думками стосовно благодійної акції POSITIFF.

Ідея проекту належить продюсерській компанії «Art Nation Loyalty», яка об’єднала кращих художників та сценаристів у роботі над героїчними коміксами про опір українців у перші місяці російсько-української війни.

Едуард Ахрамович, генеральний продюсер «Art Nation Loyalty», зазначає: «Кампанії мають відповідати вимогам часу. Немає більшої мрії для українців, ніж Перемога. У «Шляху до Перемоги» ми змогли об’єднати зусилля бізнесу, громадськості та публічних осіб — це надзвичайно цінно. До того ж цей проект відкриє світу справжніх супергероїв сучасності, які поруч та щодня ведуть боротьбу на стороні світла. Ми цінуємо відкритість «Аврори» до нових ідей та постійну підтримку благодійних ініціатив».

Офіційні постачальники послуг