Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультує DTEK Renewables щодо успішного продовження строку погашення “зелених” єврооблігацій

AVELLUM виступила юридичним радником DTEK Renewables Finance B.V. у зв’язку з успішним отриманням згоди на продовження строку погашення єврооблігацій на суму 325 мільйонів євро з дохідністю 8,50% та з погашенням у 2024 році (“Облігації”). У 2019 році DTEK Renewables Finance B.V. стала першою компанією у сфері відновлюваної енергетики в Україні, яка розмістила “зелені” цінні папери для розвитку відновлюваної енергетики в Україні.

За результатами отримання згоди строк погашення Облігацій було продовжено на три роки – з листопада 2024 року до листопада 2027 року. Держателі облігацій також підтримали пропозиції щодо будівництва другої черги Тилігульської ВЕС потужністю 384 МВт, зважаючи на значення проєкту для посилення енергетичних потужностей України та подолання серйозних збитків, завданих енергетичній інфраструктурі країни внаслідок російських атак.

Група компаній DTEK Renewables – лідер української відновлюваної енергетики. Напрямок відновлювальної енергетики започаткували у складі групи ДТЕК у 2008 році для реалізації стратегії з розвитку та управління проєктами відновлюваної енергетики в Україні. Відтоді група компаній DTEK Renewables стала потужним гравцем на українському енергетичному ринку, успішно побудувавши 1,1 ГВт потужностей у сонячній та вітровій генерації.

Команду AVELLUM очолив старший партнер Гліб Бондар за підтримки керуючої юристки Мар’яни Веремчук, юриста Андрія Крошка і молодшої юристки Ольги Гарголи.

Офіційні постачальники послуг