Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters посилює практику нерухомості та будівництва з приєднанням радниці Вікторії Демиденко

Asters рада повідомити про приєднання до фірми Вікторії Демиденко на посаді радниці у практиці нерухомості та будівництва. Вона сфокусується на консультуванні українських та міжнародних клієнтів з широкого кола питань, пов'язаних з будівництвом. Вона також стане співкерівницею цього напрямку роботи.

Вікторія має 16 років досвіду роботи, здобутого в команді Asters та на посаді інхаус юриста. До приєднання до Asters, вона була старшою юристкою у великій міжнародній промисловій компанії, де відповідала за управління земельним банком, консультувала з питань нерухомості та будівництва, охорони навколишнього середовища та природних ресурсів.

Вікторія також членкиня Етичної Комісії Асоціації правників України, що контролює дотримання юристами Етичного кодексу юридичного бізнесу. Вона брала участь у розробці цього Кодексу як членкиня Комісії з розробки Етичного кодексу юридичного бізнесу.

Партнер та співкерівник практики нерухомості та будівництва Asters Олег Бойчук коментує: "Ми раді, що Вікторія повертається до нашої команди. Вона відмінний юрист з питань будівництва, яка поєднує глибинні знання українського законодавства у цій сфері з діловим підходом та розумінням, як працює бізнес клієнтів зсередини. Вона чудовий командний гравець. Таке поєднання буде на користь як клієнтам фірми, так і безпосередньо фірмі".


Asters  — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм. Практика нерухомості та будівництва Asters  — одна з провідних на українському юридичному ринку. Вона отримала визнання Tier 1 за версією Legal500 EMEA 2023, Highly Regarded за версією Chambers Europe 2022, юридична фірма року в Україні за версією Ibuild 2020 Awards.

Офіційні постачальники послуг