Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters – юридичний радник Vitol щодо продажу 50% акцій у Geo-Alliance Oil-Gas Public Limited

Asters виступила юридичним радником з питань українського права Arawak Energy Ukraine B.V., дочірньої компанії групи Vitol, в угоді щодо продажу 50% акцій у Geo-Alliance Oil-Gas Public Limited газовидобувній компанії Geo Alliance Group Limited. Юридична фірма Slaughter and May супроводжувала угоду в якості міжнародного радника клієнта.

Asters надала комплексні юридичні консультації з питань українського корпоративного, антимонопольного, банківського та фінансового права, зокрема щодо підготовки договору купівлі-продажу акцій та інших транзакційних документів.

Над проєктом працювали старший партнер Армен Хачатурян, партнери Ярослав Петров та Олексій Пустовіт, радники Олена Радько та Максим Терещук.

Vitol — найбільший у світі незалежний трейдер енергоносіїв, який щорічно відвантажує понад 350 млн тон нафти. У 2020 році доходи компанії склали 140 млрд доларів США.

Asters — найбільша юридична фірма в Україні з офісами в Києві, Вашингтоні, Лондоні та Брюсселі. Chambers Europe 2021 відзначає 23 юриста Asters — найбільшу кількість відомих практиків в одній українській юридичній фірмі.

Slaughter and May — міжнародна юридична фірма, яка входить до групи "Magic Circle", що об'єднує елітні юридичні фірми з Лондона. Фірма також має офіси в Брюсселі, Пекіні та Гонконзі.

Asters та Slaughter and May — члени Energy Law Group, спільноти, що об'єднує понад 600 експертів у сфері енергетики, видобутку корисних копалин та природніх ресурсів з Європи, Близького Сходу та Африки. 

Офіційні постачальники послуг