Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Анастасія Діденко та Володимир Лавринович призначені радниками та керівниками практик LCF Law Group

Анастасія Діденко та Володимир Лавринович призначені радниками та керівниками практик LCF Law Group

LCF Law Group радо повідомити про призначення нових лідерів, Анастасії Діденко та Володимира Лавриновича, на посади радників та керівників практик. Це важливий крок для посилення команди фірми у воєнний час.

Анастасія Діденко очолить практику Anti-corruption and Compliance. Її досвід і професійна робота є прикладом для молодих юристів, а її нова роль відкриває додаткові можливості для клієнтів. Анастасія вміє ефективно управляти проєктами та забезпечує захист прав клієнтів у надскладних справах в антикорупційній сфері.

Володимир Лавринович керуватиме практикою корпоративних спорів. Його лідерські якості та професіоналізм значно сприяли успіху команди та забезпечили найкращі результати для клієнтів. Окрема спеціалізація  у сфері корпоративних спорів – сильна відповідь на виклики ринку у поточних умовах.

Ці призначення демонструють пріоритет розвитку талантів і зміцнення команди в політиці LCF Law Group. Впевнені, що нові ролі Анастасії та Володимира підсилять лідерські позиції  фірми в частині надання ефективних рішень для клієнтів.

Офіційні постачальники послуг