Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американські Ради з міжнародної освіти в Україні оголосили новий цикл набору на програму «Ukrainian Business Leaders: Promoting Innovation and Entrepreneurship»!

Американські Ради з міжнародної освіти в Україні оголосили новий цикл набору на програму «Ukrainian Business Leaders: Promoting Innovation and Entrepreneurship»!

Ми раді повідомити, що Американські Ради з міжнародної освіти в Україні, члени American Chamber of Commerce, оголосили новий цикл набору на програму «Ukrainian Business Leaders: Promoting Innovation and Entrepreneurship»! Ця програма спрямована на те, аби дати можливість 15 українським професіоналам середньої ланки пройти безкоштовну чотиритижневу програму стажування у Сполучених Штатах, зосереджену на розвитку інновацій та підприємництва.

Програма UBL PIE пропонує цінну можливість для громадян України віком від 21 до 40 років, які володіють англійською мовою та мають відповідний досвід у бізнесі або підприємництві. Учасники отримають практичний досвід у провідних бізнес-практиках, підвищать свої лідерські навички та розширять свої професійні зв'язки, що дозволить їм стати впливовими лідерами у своїх бізнесах та громадах.

Кожен фіналіст програми проходить стажування в американській бізнес-структурі. Підбір такої структури відбуватиметься із урахуванням професійних інтересів та досвіду учасника. Це може бути приватний бізнес, корпорація, неприбуткова або міжнародна організація підтримки бізнесу, центр розвитку бізнесу при університеті, бізнес-акселератор тощо. Один учасник проходитиме стажування в одному місці впродовж усієї програми.

Не втратьте свій шанс подати заявку до 1 вересня 2024 року!

Детальніше на сайті: ukrainianbusinessleaders.americancouncils.org

Офіційні постачальники послуг