Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата в Україні вручила нагороду до Дня Подяки 2021 українським медичним працівникам

Американська торговельна палата в Україні вручила нагороду до Дня Подяки 2021 українським медичним працівникам

Київ, 25 листопада, 2021 рік

Американська торговельна палата в Україні вручає нагороду «Вибір бізнес-спільноти 2021» українським медичним працівникам за демонстрацію великої мужності та співпереживання, перебуваючи на передовій та рятуючи життя людей у ​​часи глобального спалаху COVID-19.

З березня 2020 року, в часи всесвітньої турбулентності та невизначеності, медичні працівники продемонстрували неймовірну відповідальність та відданість задля порятунку людських життів.

«Я вдячний всім медичним працівникам за їх самовідданість порятунку життів та всім керівникам компаній-членів Палати за постійну підтримку співробітників, лікарень, працівників на передовій, вразливих категорій населення та громад. Я дуже радий бачити всі злагоджені зусилля медпрацівників та бізнес-спільноти, які щодня допомагають рятувати тисячі життів», – сказав Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні.

Американська торговельна палата в Україні має багато людей, яким вона вдячна, людей які змінюють Україну кожного дня. День Подяки – це час подякувати всім, хто робить Україну кращим місцем для ведення бізнесу.

У 2020 році Американська торговельна палата в Україні вручила нагороду до Дня Подяки «Вибір бізнес-спільноти 2020»  Михайлу Федорову, Віце-прем'єр-міністру України, Міністру цифрової трансформації України. Нагорода була вручена за проведення діджитал-трансформації в масштабах всієї країни, що робить Україну кращим місцем для життя та ведення бізнесу.

Бізнес-спільнота також відзначила нагородою Пола Найланда, Засновника «Лайфлайн Україна» (Lifeline Ukraine), за створення першої в Україні національної гарячої лінії підтримки з питань запобігання суїцидів «Лайфлайн Україна»б що сфокусована насамперед на допомозі українським військовим ветеранам.

У 2019 році, Американська торговельна палата в Україні вручила нагороду до Дня Подяки Національному банку України за проведення ефективної монетарної політики, продовження очищення банківського сектору, захисту незалежності НБУ та сприяння макроекономічній стабільності. Бізнес-спільнота також відзначила Брайана Боннера за донесення українських новин англійською мовою до світової спільноти через віддану роботу на посаді головного редактора газети Kyiv Post.

У 2018 році, бізнес-спільнота відзначила Оксану Маркарову, В.о. Міністра фінансів України (листопад 2018 – березень 2020), за зміцнення макроекономічної стабільності України. Дві інші нагороди отримали Офіс із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest та Офіс Національної інвестиційної ради, за просування України як інвестиційного напрямку.

У 2017 році, Американська торговельна палата в Україні вручила нагороду до Дня Подяки «Вибір бізнес-спільноти» В.о. Міністра охорони здоров’я України, доктору Уляні Супрун (серпень 2016 – серпень 2019), за розвиток системи охорони здоров’я України. Палата також вручила нагороди Валерії Гонтаревій та Національному банку України за виняткові зусилля в очищенні та розвитку банківської системи України; Ярославі Джонсон, Western NIS Enterprise Fund, за формування майбутнього України – за Українську Академію Лідерства; та команді Invictus Games Ukraine за неймовірний дебют української команди на Invictus Games в Торонто. Особливу Президентську нагороду за 10 років видатного лідерства та відданості в просуванні ділових відносин між Сполученими Штатами та Україною отримав Морган Вільямс, Президент Американсько-української ділової ради.

У 2016 році, нагороди отримали: Міністр торгівлі США Пенні Пріцкер, та команда Міністерства торгівлі США за їх міцну та тривалу підтримку України; Рада бізнес-омбудсмена за боротьбу з корупцією, спрощення бюрократичних процедур та покращення бізнес-середовища; Оксана Дрозач, PwC – за внесок у впровадження концепції уповноваженого економічного оператора в Україні. Кульмінацією церемонії стало висловлення щирої подяки Українській Паралімпійській збірній за жагу до перемоги.

В 2015 році, під час першої Урочистої вечері з нагоди Дня Подяки, Палата вручила нагороди до Дня Подяки «Вибір бізнес-спільноти» Наталії Яресько, Міністру фінансів України (грудень 2014 — квітень 2016), за забезпечення фіскальної та фінансової стабільності; Айварасу Абромавичусу, Міністру економічного розвитку та торгівлі (грудень 2014 - квітень 2016) за запуск ProZorro, електронної системи публічних закупівель, яка зробила державні закупівлі більш прозорими та конкурентоспроможними; 3G-операторам мобільного зв’язку України – lifecell, Kyivstar, and MTS/Vodafone – за запуск мобільного зв'язку третього покоління в Україні; Європейському банку реконструкції та розвитку за залучення інвестицій в економіку України; Ользі Кудіненко, Засновниці БФ «Таблеточки», за створення Благодійного Фонду «Таблеточки», який допомагає онкохворим дітям, та промотує соціальну відповідальність та обізнаність; Екі Згуладзе, Першому Заступнику Міністра внутрішніх справ України (2014-2016) за запуск Національної поліції України.

Американська торговельна палата в Україні (Палата) є найвпливовішою міжнародною бізнес-асоціацією, яка служить компаніям-членам в Україні з 1992 року, допомагаючи їм розвиватися, промотувати свої послуги та бренди. Американська торговельна палата в Україні є частиною Торговельної палати США. Будучи неурядовою неприбутковою організацією, яка фінансується компаніями-членами, Палата представляє найбільших американських та міжнародних інвесторів, які працюють в Україні, та інвестували понад 50 млрд доларів в її економіку. Палата є найбільшим офісом серед Американських торговельних палат у Європі за кількістю працівників та компаній, частиною потужної глобальної мережі. Протягом 29 років Палата доносить голос бізнесу до органів державної влади на найвищому рівні, виступаючи за покращення бізнес-клімату, тісно співпрацюючи з органами державної влади України та США. Палата також фокусується на залученні прямих іноземних інвестицій в економіку та виступає за передбачувані, прозорі, та стабільні правила ведення бізнесу. Більше інформації за посиланням: https://chamber.ua/

Контактна особа:
Юліана Чижова, старший менеджер із зв’язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні, 
ychyzhova@chamber.ua

Офіційні постачальники послуг