Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата в Україні стала фіналістом творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат

Американська торговельна палата в Україні стала фіналістом творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат

2 жовтня, 2020 року

Американська торговельна палата в Україні увійшла до списку фіналістів творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат (AmChams in Europe Creative Network Award) із проектом «Лідерство в часи кризи», серією онлайн відео-інтерв’ю у форматі Сі-Ен-Ен (CNN) з керівниками компаній-членів Палати.

Палата запустила проект «Лідерство в часи кризи» в квітні 2020 року, щоб надати компаніям-членам платформу для обговорення нових реалій ведення бізнесу в умовах невизначеності, інформування про її вплив на бізнес, а також, щоб ділитися досвідом про те, як компанії допомагають місцевим громадам під час пандемії COVID-19.

Сто відео-інтерв'ю тривалістю 10 хвилин, більшість з яких англійською мовою, продемонстрували значно вище органічне охоплення, ніж звичайні публікації в соціальних мережах. Відео стали популярними, оскільки вони надихають своїми історіями та фактами. Усі відео доступні для загального перегляду на Facebook, LinkedIn, Twitter та веб-сайті Палати. Відео стали улюбленими серед членів Палати, компанії та співробітники поширюють їх на своїх власних сторінках у соціальних мережах.

«Ми запустили проект «Лідерство в часи кризи» для наших компаній-членів, аби допомогти їм та донести їх голос у ці безпрецедентні часи. Я дуже вдячний всім компаніям-членам Американської торговельної палати в Україні та нашій надзвичайній команді в Києві за їх відданість та натхнення», - прокоментував  Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

«Ми хотіли показати нашим компаніям, що вони нам не байдужі. Спілкування є основоположним для лідерів в часи кризи, і ми зробили крок назустріч, щоб допомогти нашим компанія-членам тоді, коли вони найбільше цього потребували. Ми із великим задоволенням ділимося своєю експертизою з нашими колегами з 43 країн Європи», - прокоментувала Юліана Чижова, старший менеджер із зв’язків з громадськістю та пресою, керівник проекту «Лідерство в часи кризи».

Привабливий дизайн та формат проекту створив Борис Кулешов, надзвичайно креативний старший координатор з маркетингу Американської торговельної палати в Україні.

Шістьма фіналістами творчої премії Європейської ради Американських торговельних палат 2020 було обрано: Палату в Європі (Covid-19 Portal, портал присвячений COVID-19), Палату в Німеччині (Female Founders Award, Премія для жінок-керівників), Палату в Ізраїлі  (Outsight - Imagine the Future of Work, проект про роботу майбутнього), Палату в Косово (Virtual Forums, віртуальні форуми), Палату в Словенії (YOUng Platform, платформа для молодих лідерів) та Американську торговельну палату в Україні за проект «Лідерство в часи кризи» (Leadership in Times of Crisis).

Творчу премію Європейської ради Американських торговельних палат було засновано в 2014 році з метою обміну творчими ініціативами та проектами на благо всіх організацій мережі Європейської ради Американських торговельних палат.

Обираючи переможця, 43 керівники Американських торговельних палат шукатимуть творчий та інноваційний за своєю суттю проект, що мав значний вплив на Палату та її компанії-члени, та зможе принести користь іншим Палатам у мережі Європейської ради Американських торговельних палат. Переможець буде оголошений 14 жовтня, під час щорічних зборів Європейської ради Американських торговельних палат.

Раніше переможцями премії були такі країни як Бельгія (2019), Великобританія (2018), та Європа (2017).

Європейська рада Американських торговельних палат – це організація, яка об’єднує Американські торговельні палати з 43 країн Європи та Євразії. Американські торговельні палати – це неприбуткові, неурядові бізнес-асоціації, акредитовані Торговельною палатою США в Вашингтоні, аби представляти американський бізнес у відповідних країнах.

Американська торговельна палата в Україні є найбільшою Палатою Європи, із командою з понад 40 професіоналів, яка базується в Києві, та активно просуває Україну як напрям для інвестицій. Діяльність Палати спрямована на донесення голосу бізнесу, нетворкінг та бізнес-інформацію. Американська торговельна палата працює в Україні з 1992 року.

Офіційні постачальники послуг