Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата підтримує вжиті на сьогодні заходи Уряду України і закликає Парламент проголосувати за законодавство МВФ цього тижня

Американська торговельна палата підтримує вжиті на сьогодні заходи Уряду України і закликає Парламент проголосувати за законодавство МВФ цього тижня

Американська торговельна палата в Україні (Палата) підтримує вжиті на сьогодні заходи Уряду України для максимального захисту українського народу під час пандемії COVID-19. Ми всі переживаємо це разом – громадянське суспільство, бізнес-спільнота та уряд. Ми всі відчуваємо значний вплив від поширення коронавірусу, і нам потрібно залишатися єдиними, щоб бути сильнішими.

Компанії-члени Палати продовжують допомагати українській громаді протистояти спалаху коронавірусу багатьма способами – наданням фінансової підтримки, засобів захисту, медичних виробів, медикаментів та інших послуг. Палата використовує будь-яку можливість, аби надати всю необхідну допомогу бізнес-спільноті та Уряду України в ці складні та безпрецедентні часи.

Ми чуємо про позитивні сигнали щодо угоди з Міжнародним валютним фондом (МВФ). Парламент України повинен цього тижня діяти сміливо, рішуче та швидко, щоб проголосувати за законодавство, необхідне для укладення угоди з МВФ, що дозволить розпочати виплати найближчим часом. Американська торговельна палата в Україні закликає Парламент без зволікань проголосувати за угоду з МВФ для підтримки українського народу та економіки України. Бізнес-спільнота переконана, що фінансова допомога від МВФ, разом із новим імпульсом реформ, допоможе закріпити довіру інвесторів та підтримати економіку в важкі дні, що чекають попереду.

Компанії-члени Палати продовжуватимуть працювати в Україні в ці найскладніші часи, аби підтримувати її економіку.

Офіційні постачальники послуг