Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Aequo опублікувала Звіт зі сталого розвитку 2022-2023

Aequo опублікувала Звіт зі сталого розвитку, де продемонструвала прогрес, досягнутий фірмою за період із 1 січня 2022 року до 30 червня 2023 року. У звіті висвітлено найкращі практики ESG, впроваджені фірмою у звітній період, а також її участь і внесок у відновлення України.

З лютого 2022 року «фокус нашої ESG-стратегії змінився. У пріоритет вийшли турбота і відповідальність, у широкому сенсі, – особливо перед командою, клієнтами, нашими захисниками і тими, хто постраждав від війни. Ми усвідомлюємо свою відповідальність за відбір проектів та свою участь у відбудові країни», – зазначив Олексій Філатов, старший партнер і керівник практики вирішення спорів Aequo.

Звіт підтвердив зобов'язання Aequo як активного учасника Глобального договору ООН (ГД ООН) дотримуватися десяти принципів у сферах захисту прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією. Нагадаємо, Aequo стала першою національною юридичною фірмою, яка приєдналася до ГД ООН ще у 2018 році, а у 2021 році випустила Звіт зі сталого розвитку, надихнувши український юридичний ринок наслідувати її приклад і впроваджувати подальші дії в цьому напрямку.

Відбудова України – це тривалий і системний процес, і Aequo прагне відігравати ключову роль у цьому перетворенні країни. Цей шлях вже розпочався: уряд, бізнес та громадянське суспільство щоденно співпрацюють задля побудови кращого майбутнього, і наша фірма є активним учасником цих колективних зусиль – Aequo є юридичним партнером відновлення країни.

Наша фірма постійно демонструє здатність бути рушійною силою позитивних перетворень, ініціюючи дискусії, формуючи порядок денний, передбачаючи майбутні тенденції і продовжуючи робити свій внесок до подальшого процвітання наших клієнтів уже сьогодні. У грудні 2022 року Aequo підписала Меморандум про спільні антикорупційні дії в Україні в рамках Глобального договору ООН, а в червні 2023 року фірма стала одним із підписантів Ukraine Business Compact 2023, щоб посилити підтримку бізнес-спільнотою миру в країні та сформулювати спільні очікування щодо успіху зусиль з відновлення.

Ознайомитися зі Звітом Aequo зі сталого розвитку 2022-2023 можна за цим посиланням.


Про фірму

Aequo — одна з провідних українських юридичних фірм, яка працює з лідерами економіки в транзакційних проєктах і вирішенні спорів.

Aequo відзначено як юридичну фірму року в Україні премією Chambers Europe Awards 2022, найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні – премією IFLR Europe Awards 2018, найкращою фінансовою командою року в Європі, за версією The Lawyer European Awards 2022, а також – однією із найінноваційніших юридичних фірм в Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2023.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся на е-mail pr@aequo.ua

Офіційні постачальники послуг