Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Адвокати Syrota Dzis Melnyk & Partners відстояли інтереси великої енергокомпанії по активах, які знаходяться на окупованій території

У Північному господарському суді міста Києва відбулося засідання, де команда юридичної компанії Syrota Dzis Melnyk & Partners успішно захистила інтереси великого клієнта енергетичного ринку у спорі з орендодавцем.

Активи енергокомпанії зі скандинавськими інвестиціями знаходяться на окупованій території. Однак, орендодавець, не зважаючи на неможливість користуватися майном на окупованій території, звернувся до суду з метою стягнення орендних платежів та штрафу на суму більше мільйона гривень.

Адвокати Syrota Dzis Melnyk & Partners – Дмитро Сирота, Катерина Петрушина та Богдан Зварун, допомогли клієнту отримати сертифікати Торгово-промислової палати, відстояли правову позицію щодо звільнення від орендної плати за користування орендованим майном, яке знаходиться на окупованій території, і яким неможливо користуватись через військові дії агресора.

“У Клієнта застрягли декілька орендованих авто на окупованій території, орендодавець, тим не менш, вимагав сплату орендних платежів і штрафу. У судах першої та другої інстанцій ми відстояли інтереси енергокомпанії”, - коментує керуючий партнер Syrota Dzis Melnyk & Partners Дмитро Сирота. - Цю справу вважаємо знаковою й для інших підприємств, майно яких перебуває на території України, тимчасово окупованої сусідом-агресором”.

За результатами ефективної командної роботи судом було сформовано важливий підхід до використання майна в умовах військового стану.

Офіційні постачальники послуг