Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Абоненти Київстар використали безоплатно 443 млн хвилин для спілкування

Крім цього клієнти національного мобільного оператора отримали ще 22 млн гігабайтів мобільного інтернету додатково до послуг у своїх тарифах. Такі результати спеціальної пропозиції Суперсила «Вдвічі більше», яка тривала у липні та серпні.

Нагадаємо, що Суперсила «Вдвічі більше» – це одна з активностей оператора для підтримки клієнтів додатковими послугами безоплатно. Всі охочі абоненти передплати, контракту  та бізнес-клієнти могли замовити подвоєння пакета послуг у своєму тарифі або додатковий пакет, в залежності від форми обслуговування.

Всього за 2 літні місяці скористалися такою пропозицією 1,6 млн абонентів Київстар, які могли використати додаткові послуги для роботи або навчання онлайн, щоб частіше розмовляти з рідними й друзями або збирати донати на ЗСУ онлайн й багато іншого.

Загалом, із початком повномасштабного вторгнення росії Київстар реалізує цілий ряд заходів, щоб підтримати своїх клієнтів додатковими безоплатними послугами або бонусами на суму, яка вже перевищує 560 млн грн. У тому числі на визволених або тимчасово окупованих територіях, і в зоні проведення активних бойових дій абоненти Київстар продовжують отримувати бонусні послуги. Наприклад, пакети для дзвінків у мережі. Клієнти в роумінгу можуть користуватися такими ж тарифами Київстар як в Україні завдяки сервісу «Роумінг як вдома».

Офіційні постачальники послуг