Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

40 млн гривень на відновлення комплексу лікарні Охматдит: підтримаємо разом дитячий медичний заклад, що постраждав від обстрілів 8 липня

40 млн гривень на відновлення комплексу лікарні Охматдит: підтримаємо разом дитячий медичний заклад, що постраждав від обстрілів 8 липня

Ранок 8 липня 2024 року став одним з найстрашніших для українців — під ракетним ударом опинився унікальний комплекс дитячої спецлікарні “Охматдит”. Постраждали діти, на долю яких і без того випало боротися зі страшними хворобами.

Український Червоний Хрест почав діяти без зволікань: наші загони швидкого реагування прибули на місця ракетних ударів у перші ж хвилини, надавали першу допомогу та психологічну підтримку потерпілим, підвозили воду, евакуювали поранених та дітей, що приєднані до обладнання для інтенсивної терапії. Рятувальна операція завершена, і тепер це лише початок відновлення медичного комплексу.

“Охматдит” багато років об'єднував кращих лікарів, сучасні практики та новітнє обладнання. Онкологія, серцеві захворювання, складні травми та вроджені патології — щороку лікарі рятували тисячі дітей, а десятки тисяч малюків отримали шанс на нове, здорове життя.

Альтернативи в Україні немає і багато хто з дітей ніколи б не пережив транспортування за кордон для лікування. Саме тому ми маємо відновити роботу "Охматдит"! Залучившись підтримкою міжнародних партнерів, Український Червоний Хрест вже виділив 40 мільйонів гривень. Наша команда буде приймати безпосередню участь як у відбудові комплексу лікарні, так і у підтримці постраждалих від атаки. Проєкт реалізуємо у співпраці та координації з Міністерством охорони здоров'я України, самим “Охматдитом” та Центром кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Нас чекає довготривале відновлення комплексу дитячої спецлікарні, і нам потрібна підтримка, щоб зробити це якнайшвидше. Адже маленькі пацієнти вже чекають на унікальне лікування, й ми можемо забезпечити це для них на Батьківщині, лише об’єднавши наші зусилля. Тому, ми продовжуємо збір коштів і закликаємо вас підтримати нашу ініціативу.

Закликаємо вашу компанію долучитися до збору, аби швидше повернути українським малюкам доступ до лікування. Дізнатися подробиці та можливості залучення можна за посиланням https://redcross.org.ua/news/2024/07/80176/, або зв’яжіться з нами за електронною поштою: o.oryshchenko@redcross.org.ua.

Разом ми допоможемо сотням, тисячам чи навіть мільйонам!

Офіційні постачальники послуг