Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

2 грудня у всіх кінотеатрах країни стартує прем’єра сімейної новорічної комедії режисера Сергія Шляхтюка «Мій Дідусь – Дід Мороз»

2 грудня у всіх кінотеатрах країни стартує прем’єра сімейної новорічної комедії режисера Сергія Шляхтюка «Мій Дідусь – Дід Мороз»

Це новорічна сімейна комедія про пригоди дев'ятирічного хлопчика Максима, який в останній день старого року мріє лише про те, щоб знайти свого дідуся, ще й коли він сам Дід Мороз. Тому і відправляється прямісінько у столицю на його пошуки.

Це перший український новорічний фільм, і один з небагатьох фільмів у країні, який забезпечений інклюзивністю.

Особливістю цього фільму є те, що його перегляд доступний для людей з вадами зору та слуху завдяки проєкту інклюзивного кіно в Україні. Головна мета якого, - забезпечення доступності відеоконтенту (фільми, серіали, мультфільми) для незрячих та нечуючих людей за допомогою спеціальних застосунків Earcatch та Subcatch.

"Ми створили історію, яка покликана нести добро, запалити вогонь у серцях людей і подарувати атмосферу дива. Ми хочемо, щоб якнайбільше людей перейнялися нашими ідеями і насолодилися новорічним духом у всіх кінотеатрах."

Саме тому творці фільму спільно з партнерами юридичною компанією EVERLEGAL та міжнародним технологічним холдингом TECHIIA адаптували фільм під застосунки Earcatch та Subcatch, які дозволяють побачити та почути фільм, людям з обмеженими можливостями у будь-якому кінотеатрі чи навіть вдома.

Ця можливість стала реальною завдяки проекту "Доступне кіно" - це ініціатива ГО "Боротьба за права" (Fight for Right), мета якої - забезпечити доступність відеоконтенту для незрячих і нечуючих людей.

Незважаючи на сучасні умови та технічний прогрес, люди не повинні забувати про головні цінності: Батьківщину, дружбу, любов та доброту один до одного. Про те, наскільки важливо дати дітям щасливе дитинство і зберегти в них віру в дива.

Запрошуємо вас переглянути стрічку "Мій дідусь - Дід Мороз" з 2 грудня в усіх кінотеатрах України та використати застосунки Earcatch та Subcatch, які можна безкоштовно завантажити у Google Play чи AppStore.

Переглянути офіційний трейлер фільму ви можете за посиланням: https://youtu.be/uc9b10S7jBM

Офіційні постачальники послуг