Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sigma Software Group придбала IdeaSoft, швидко зростаючу компанію з розробки програмного забезпечення

Sigma Software Group, шведсько-українська компанія, що надає послуги ІТ консалтингу, анонсувала придбання IdeaSoft, української ІТ компанії з головним офісом в Харкові. Компанія займається постачанням інтегрованих програмних рішень. Серед клієнтів IdeaSoft такі відомі бренди, як Securitize, Porshe, Neura, Nexar, Corum Group і багато інших. Компанія існує з 2016 року і на сьогодні об'єднує 120 висококваліфікованих розробників під керівництвом сильної команди менеджерів. IdeaSoft має глибоку експертизу в таких галузях як DLT, FinTech, 5G, MEC, Private Cellular.

Приєднуючись до Sigma Software Group, IdeaSoft зберігає свій бренд, команду і підходи.

«Ми віримо в синергію і впевнені, що команда IdeaSoft, що має схожі з нами погляди і набір цінностей, ідеально нам підходить», говорить Валерій Красовський, CEO і співзасновник Sigma Software Group. «Ми хочемо, щоб IdeaSoft відчувала себе так само, як і до придбання, зберігаючи свою гнучкість і свободу. У деякому сенсі ми хочемо повторити історію, яка сталася з нами самими 15 років тому, коли ми стали частиною Sigma Group. На той час, коли ми познайомилися з менеджментом Sigma, у нас вже сформувалася певна культура. Нам сподобалася Sigma, в якої були схожі підходи та мислення і не було суворої ієрархії. Тоже нам майже нічого не довелось змінювати, ми вже були Sigma. Саме цього ми хочемо досягти і в цей раз».

За словами Валерія Красовського, Sigma Software Group планує розвиватися як група компаній і готова розглянути можливість покупки ще кількох компаній. «Досвід IdeaSoft в сфері FinTech, Blockchain, Telecom і інших галузях розширить наші пропозиції клієнтам по всьому світу і дозволить нам надавати нашим замовникам додаткову цінність і ще більш якісні послуги. У свою чергу IdeaSoft отримає доступ до нових цікавих проектів від широкої клієнтської мережі Sigma Software. Добре збудовані і перевірені часом процеси, які наша компанія створила за майже 20 років своєї роботи, також будуть дуже корисні для оптимізації повсякденних операцій IdeaSoft і допоможуть прискорити зростання компанії».

Андрій Лазоренко, CEO IdeaSoft впевнений, що співпраця важлива для успішного розвитку: «Об'єднавши наш досвід і зусилля, ми створюємо міцну платформу для нашого подальшого зростання і успішного розвитку галузі».

Про Sigma Software Group

Sigma Software – шведсько-українська компанія, що понад 18 років надає послуги з ІТ консалтингу своїм клієнтам по всьому світі – від Австралії до Західного узбережжя США. Офіси компанії розташовані в Україні, Польщі, Швеції, США, Канаді та Австралії. Sigma Software розробляє високоякісні рішення для своїх клієнтів у сферах телекомунікацій, реклами, авіації, автомобільній індустрії, ігор, фінансів та інших. Компанія працює зі стартапами, продуктовими компаніями та ентерпрайзами, а її R&D центри опановують трендові технології та напрямки, серед яких Infotainment, віртуальна та доповнена реальність, блокчейн, машинне навчання, Data Science, штучний інтелект тощо.

З 2006 року - частина Sigma Group, найбільшої в Скандинавії групи компаній, що надає різноманітні послуги в області ІТ інжинірингу.

https://sigma.software/

Про IdeaSoft

IdeaSoft - швидкозростаюча компанія з розробки програмного забезпечення, яка професійно міксує ідеї і технології, щоб створювати високоякісні рішення. Заснована у 2016 році в Харкові, компанія успішно завершила понад 200 проектів у різних галузях, таких як DLT, FinTech, 5G, MEC, Private Cellular.

https://ideasoft.io/

Офіційні постачальники послуг