Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Вебінар "Облікова політика: типові помилки, їх вплив на оподаткування, та шляхи уникнення"

Дата:
23 Грудня 2020
Час:
11:00 - 12:30
Місце:
Онлайн
Вебінар

Під час вебінару ми розповімо про «податково-небезпечні» підходи до складання і затвердження облікової політики, а також наведемо приклади типових помилок, які допускають платники податків.

У ході заходу будуть розглянуті наступні питання:

  • які помилкові підходи застосовують платники при складанні та затвердженні облікової політики
  • які помилки найчастіше трапляються в положеннях щодо організації бухгалтерського обліку, основних засобів та нематеріальних активів
  • які типові помилки допускаються при підготовці розділів «Дохід», «Фінансові інструменти» та «Оренда»
  • які характерні помилки допускають підприємства при формалізації обліку запасів та витрат діяльності

Експерти KPMG поділяться своїм практичним досвідом і рішеннями, які допоможуть уникнути помилок при складанні своєї облікової політики та зменшити відповідні податкові ризики.

Доповідачі:

Віктор Шекера, директор відділу корпоративного оподаткування KPMG. Віктор сертифікований аудитор України (Сертифікат серії «А», 1995 р.), має 30-річний досвід роботи у наданні консультаційних послуг у сфері оподаткування, бухгалтерського обліку (в т.ч. податкового супроводу переходу на МСФЗ), підготовки та оновлення облікових політик згідно з П(С)БО та МСФЗ та. Крім цього, Віктор має значний досвід проведення податкових перевірок підприємств різних галузей економіки.

Любов Гарт, старший консультант відділу корпоративного оподаткування KPMG. Любов має понад 7 років досвіду роботи у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування в т.ч. на посаді головного бухгалтера українського авіаперевізника.  Любов спеціалізується на підготовці облікових політик за НП(С)БО і МСФЗ, податковому супроводі переходу з НП(С)БО на МСФЗ, консультуванні з бухгалтерських та податкових питань.

Ольга Січ, старший податковий консультант відділу корпоративного оподаткування KPMG. У команді фахівців з податкового та бухгалтерського обліку KPMG в Україні з 2017 року. Ольга бере участь в проєктах консультування із питань бухгалтерського обліку, оподаткування, складання облікових політик та проведення «превентивних» податкових перевірок. Також має досвід трансформації, консолідації та аудиту фінансової звітності за НП(С)БО та МСФЗ.

Кому буде цікавий вебінар?

Вебінар буде корисний головним бухгалтерам, керівникам фінансових та податкових департаментів підприємств.

У разі Вашої зацікавленості у вебінарі, будь ласка, зареєструйтеся до 22 грудня 2020 року.

Посилання на реєстрацію – https://oblikovapolitika.ticketforevent.com/

Участь у вебінарі безкоштовна. Заявки на участь від консультаційних, юридичних та аудиторських компаній не приймаються.

KPMG в Україні готова знайти відповіді на ваші бізнес питання. Будь ласка, надсилайте ваші запитання з темою «Облікова політика: типові помилки, їх вплив на оподаткування, та шляхи уникнення» нам на пошту – ysalei@kpmg.ua.

Офіційні постачальники послуг