Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар робить Instagram безлімітним для своїх абонентів

Протягом жовтня всі абоненти передплати та контракту Київстар зможуть користуватися популярною соціальною мережею Instagram безлімітно, тобто без списання мегабайтів мобільного інтернету.

«Більше 4 мільйонів наших абонентів користуються Instagram кожного дня, тому ми не списуємо за нього мегабайти у багатьох тарифах. А протягом всього жовтня ми робимо додаток безлімітним для всіх абонентів незалежно від їх тарифів, щоб вони  зекономили гігабайти трафіку та переконалися власноруч в перевагах безліму», – коментує Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар. Адже, як показує статистика Київстар, використаний для Instagram мобільний інтернет складає приблизно 15% всього трафіку у мережі оператора.

Безлім працюватиме  як для діючих, так і для нових абонентів Київстар, які користуються тарифами передплати або контракту. Для цього абонентам не треба робити жодних налаштувань або замовляти додаткові послуг. Треба лише мати оплачений пакет послуг згідно з умовами тарифного плану та користуватися офіційним додатком Instagram.

Починаючи з листопада безлім на Instagram, як і раніше, продовжить діяти у частині тарифів. Наприклад, в тарифі передплати «Розваги без меж», або у контрактному «Smart». Нагадаємо також, що окрім Instagram Київстар пропонує безлімітний інтернет ще для понад 50 популярних додатків. Серед них Facebook та інші соціальні мережі й месенджери, YouTube та YouTube Music, Spotify та інші музичні й відео стрімінгові сервіси, популярні онлайн ігри тощо.

Офіційні постачальники послуг