Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Citibank, PJSC

Александр МакУортер

Генеральний директор

Публічне Акціонерне Товариство Сітібанк є 100-відсотковою дочірньою компанією Сітібанк Н.А.. (із штаб-квартирою в Нью-Йорку, США). Сітібанк Україна був зареєстрований Національним Банком України в травні 1998 року, а 30 жовтня 1998 р. банку отримав пакет ліцензій на здійснення всіх основних банківських операцій для обслуговування корпоративних клієнтів (резидентів та нерезидентів).
Сітібанк створив свою репутацію та клієнтську базу, надаючи інноваційні та високоякісні продукти та послуги провідним компаніям, обслуговуючи понад 400 транснаціональних та найпрогресивніших українських корпорацій, що представляють практично всі сектори української економіки. Сіті активно впроваджує нові технології в фінансовому секторі, а також привносить найкращі світові практики в Україну.
Сітібанк - це глобальний банк, що має місію сприяння економічному зростанню та прогресу та відіграє важливу роль в українській економіці. Сітібанк Україна визнаний одним із найнадійніших банків країни.

Нагородження Сіті Україна: 2018

• Найвищий рейтинг в опитуванні Global Investor/ISF Custody (3роки поспіль);
• Кращий інвестиційний банк та кращий транзакційний банк Європи за версією Euromoney;
• Кращий корпоративний/інституціонльний цифровий банк в Україні за версією Global Finance 2018.;
• Кращий локальний банк управління грошовими коштами (7 років поспіль) згідно опитування Euromoney Cash Management 2018

Контакти

Адреса Вул. Ділова (Димитрова), 16Г, Київ 03150, Україна
Телефон +38 (044) 490-1000
Електронна пошта citibank.ukraine@citi.com
Веб-сайт www.citigroup.com

Офіційні постачальники послуг