Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

B2G

Спільний захід «Розбудова системи страхування воєнних ризиків в Україні»

Дата:
27 Вересня 2024
Час:
16:00 - 18:00
Початок:
Спільний захід «Розбудова системи страхування воєнних ризиків в Україні»

Захід організований Американською торговельною палатою в Україні спільно з Європейською Бізнес Асоціацією.

Зустріч буде присвячено презентації та обговоренню проекту Закону «Про систему страхування воєнних ризиків в Україні», розробленого Національним банком України спільно з Міністерством економіки України та Міністерством фінансів України за підтримки Світового банку.

У заході візьмуть участь представники Національного банку України, Міністерства фінансів України та Міністерства економіки України.

Робоча мова зустрічі – українська. Синхронний переклад передбачено.

Зустріч відбудеться за правилами Chatham House.

Реєстрація на зустріч є обов’язковою. Якщо ви бажаєте взяти участь у зустрічі особисто, будь ласка, повідомте про це Аліну Міщенко, виконавчого асистента Департаменту стратегічного розвитку на електронну адресу amishchenko@chamber.ua до середи, 25 вересня, 18:00. Реєстрацію може бути завершено достроково за досягнення максимальної кількості учасників. Якщо ви бажаєте приєднатися до зустрічі онлайн, будь ласка, зареєструйтеся на нашому вебсайті до четверга, 26 вересня, 18:00. Після закінчення терміну реєстрації ми повідомимо місце проведення зустрічі або надішлемо посилання для приєднання до зустрічі онлайн. Інформація про місце проведення або посилання для приєднання буде надіслано лише зареєстрованим учасникам.

Контакти

Аліна Міщенко

Виконавчий асистент Департаменту стратегічного розвитку

Офіційні постачальники послуг