Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

IFRB 2024/08 30 червня 2024 Оновлення стандартів бухгалтерського обліку за МСФЗ на кінець періоду

IFRB 2024/08 30 червня 2024 Оновлення стандартів бухгалтерського обліку за МСФЗ на кінець періоду

BDO випустила Бюлетень МСФЗ 2024/08, у якому підсумовується діяльність Ради з МСБО у сфері розробки стандартів протягом першого півріччя 2024 року.

Бюлетень містить короткий перелік стандартів і поправок, які набули чинності протягом 2024 року або набудуть чинності в найближчі роки, включно з МСФЗ 18 і МСФЗ 19.

У ньому також подано стислий огляд ініційованих Радою з МСБО проєктів із розробки стандартів, проєктів із технічного обслуговування та дослідницьких проєктів, а також діяльності Комітету з інтерпретацій МСФЗ, включно з рішеннями щодо порядку денного IFRIC.

Огляд англійською мовою.

Наша команда експертів допоможе вам адаптуватися до міжнародних стандартів фінансової звітності, що сприятиме прозорості та ефективності вашого бізнесу.

  • Ми проводимо комплексний аудит вашої фінансової звітності відповідно до міжнародних стандартів, забезпечуючи точність, достовірність та відповідність  звітності вимогам регуляторів і інвесторів.
  • Допоможемо у складанні фінансових звітів відповідно до МСФЗ, включаючи переклад існуючої звітності на міжнародні стандарти, що сприятиме прозорості та порівнянності вашої фінансової інформації.
  • Надаємо консультації щодо впровадження та дотримання вимог МСФЗу вашій компанії, допомагаючи уникнути можливих помилок і забезпечити відповідність міжнародним стандартам з першого дня.
  • Крім того, наші тренінги та навчальні програмидопоможуть вашим працівникам освоїти принципи та вимоги МСФЗ, підвищуючи їхню компетентність та забезпечуючи успішне застосування стандартів у повсякденній роботі.

Не зволікайте, звертайтеся до BDO в Україні за професійними послугами з МСФЗ вже сьогодні! Ваш успіх - наша мета!

Джерело: BDO Global

ЗАВАНТАЖИТИ

Офіційні постачальники послуг