Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Уперше в Україні лобісти почали працювати з бізнесом за новим законом

Уперше в Україні лобісти почали працювати з бізнесом за новим законом

Юридична компанія ADER HABER Law Firm презентувала спеціальний контракт для бізнесу "PROTECTED BY ADER HABER LOBBYISTS", тим самим розпочала роботу за новим законом про лобізм, який набрав чинності 14 березня поточного року.

Першим контракт щодо захисту бізнесу ADER HABER Law Firm отримав співзасновник агропромхолдингу Astarta-Kyiv Віктор Іванчик під час церемонії нагородження премії від видання NV "Люди десятиліття" (2014−2024).

За словами керуючого партнера ADER HABER Law Firm Юрія Петренка, вручення контракту Astarta-Kyiv - це вклад у розвиток та підтримку аграрного сектору України у військовий час:

"Наш контракт гарантує надання на безоплатній основі протягом 2024 року певної кількості годин лобістських послуг з будь-якого питання, вирішення якого у професійній компетенції юристів практики GR ADER HABER. Тож, від сьогодні ми на захисті інтересів агропромхолдингу Astarta-Kyiv. Готові лобіювати ініціативи, законопроекти, регуляторні зміни та допомагати у вирішенні всіх правових проблем, щоб сільське господарство України мало майбутнє".

Офіційні постачальники послуг