Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

BDO в Україні на “FutureTech: сьогодні творимо завтра” від Diia.City United

BDO в Україні на “FutureTech: сьогодні творимо завтра” від Diia.City United

FutureTech: сьогодні творимо завтра

FutureTech — новий формат заходів бізнес-спілки Diia.City United, які відбуватимуться щокварталу. На першій робочій зустрічі «FutureTech»: сьогодні творимо завтра” разом з представниками влади та бізнесу було виділено стратегічний сценарій розвитку технологічної галузі — бажаний, але реалістичний. Обговорили наявну ситуацію, прогнози до кінця року, плани держави та очікування бізнесу щодо унікального податкового і правового простору Дія.City.

Ключові інсайти заходу:

  • Перехід ФОП на гіг-контракти в терміни визначені законодавством.
  • City — нова система, потрібен час на врегулювання її діяльності.
  • Кваліфіковані кадри — це головний ресурс ІТ компаній, але остаточного рішення щодо економічного бронювання немає, це може впливати на залучення інвестицій в цю галузь.
  • Перепідготовка та подальше залучення до проєктів людей старше 60 років і жінок з урахуванням поточних реалій в країні.

Висловлюємо подяку організаторам заходу Diia.City United та вдячні за довіру бути частиною цієї бізнес спільноти, яка працює на благо розвитку економіки нашої держави та є платформою для обговорення та реалізації питань між бізнесом і державою.

Компанія BDО в Україні є резидентом Дія.City і надає професійну підтримку з питань аудиту для резидентів Дія Сіті. Звертайтесь за додатковою консультацією.

Офіційні постачальники послуг