Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Юристи Hillmont Partners успішно захистили інтереси національної інжинірингової компанії в АМКУ

Фахівці юридичної фірми Hillmont Partners відстояли права клієнта, ТОВ «Український центр інжинірингу та технологій», в Антимонопольному комітеті України (АМКУ) у справах із порушення законодавства у сфері публічних закупівель під час участі компанії у тендерах.

ТОВ «Український центр інжинірингу та технологій» веде діяльність з інжинірингу, геології та геодезії і надає послуги з технічного консультування у цих сферах. Компанія брала участь у двох тендерах, організованих ПАТ «Укрнафта», із розробки техніко-економічних обґрунтувань щодо реконструкції компресорних станцій та технологічних установок підготовки газу на двох підприємствах Качанівського газопереробного заводу, що є структурним підрозділом «Укрнафти». Перший тендер стосувався робіт для Глинсько-Розбишівського виробництва (Миргородський р-н, Полтавська обл.), другий – для Качанівського виробництва (Охтирський р-н, Сумська обл.).

В обох тендерах за результатами електронних аукціонів електронна система закупівель визначила тендерні пропозиції «Українського центру інжинірингу та технологій» як найбільш економічно вигідні. Проте «Укрнафта» відхилила пропозиції компанії в обох закупівлях і визначила переможцями тендерів інші компанії і прийняла рішення укласти з ними договори.

Юридична фірма Hillmont Partners представляла інтереси клієнта в АМКУ в оскарженні рішень за обома тендерами. Юристи фірми провели аналіз тендерної документації, тендерної пропозиції клієнта та його конкурентів у закупівлях, підготували і подали скарги про порушення законодавства у сфері публічних закупівель до АМКУ, представляли клієнта на засіданнях відповідної комісії АМКУ.

За результатами розгляду справ АМКУ задовольнив скарги «Українського центру інжинірингу та технологій» за обома тендерами і зобов’язав «Укрнафту» як організатора тендерів скасувати рішення про визнання переможців процедури закупівлі в обох випадках. Інтереси клієнта в АМКУ представляли старший партнер Валентин Засуха, адвокат Світлана Довбиш та залучений консультант Мар’яна Кілікієвська.

Офіційні постачальники послуг