Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

BDO в Україні випустила «Foreigner’s Guide on Business Travel to Ukraine»

BDO в Україні випустила «Foreigner’s Guide on Business Travel to Ukraine»

Незважаючи на існуючу небезпеку, багато людей, серед яких волонтери, громадські діячі, активісти, політики, інвестори та багато інших, продовжують відвідувати Україну. Це свідчить про постійну глобальну підтримку України. BDO в Україні взяла активну участь у відновленні України та значно розширила співпрацю з міжнародним співтовариством. Під час нашої тісної співпраці з міжнародними компаніями ми часто отримуємо запитання про те, як поїхати в Україну, де зупинитися та як пересуватися всередині країни. Це наштовхнуло нас на ідею створення корисного ресурсу, наповненого життєво важливою інформацією.

BDO в Україні випустила «Foreigner’s Guide on Business Travel to Ukraine», що містить критично важливу інформацію для іноземних відвідувачів. Даний посібник розроблений для вирішення всіх проблем, і пропонує практичні поради, що стосуються подорожей до України та в її межах.

 

 «Ми розуміємо, що відправитися в ділову поїздку в Україну під час війни може здатися складним рішенням. Тому наша мета — надавати чітку та достовірну інформацію, що допоможе подорожуючим приймати обґрунтовані та безпечні рішення під час свого візиту», — зазначила Ольга Корнійченко, відповідальна за міжнародні відносини BDO в Україні.

Посібник описує основні заходи безпеки, важливі етапи планування подорожі та методи оформлення особистої безпеки під час перебування в різних регіонах України. Основна та актуальна інформація містить:

  • Заходи безпеки для подорожей Україною під час війни;
  • Важливі етапи планування подорожі;
  • Способи оформлення особистої безпеки в різних регіонах;
  • Детальний аналіз потенційних ризиків і стратегій пом’якшення;
  • Інформація щодо безпечного проживання;
  • Керівництво з отримання страхування від військових дій;
  • Список корисних ресурсів, програм і порад.

BDO в Україні прагне гарантувати максимально безпечну та впевнену навігацію для подорожуючих у справах бізнесу, незважаючи на постійні виклики. Цей посібник є важливим ресурсом для тих, хто планує ділову поїздку в Україну. Він пропонує цінну інформацію та практичні поради для того, щоб особиста безпека під час їхнього перебування завжди була в пріоритеті.

Якщо ви бажаєте здобути більше інформації та отримати доступ до путівника, будь ласка, завантажте «Foreigner’s Guide on Business Travel to Ukraine».

Посібник доступний англійською.

Будьте в курсі та подорожуйте в безпеці.

Офіційні постачальники послуг