Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ключові практики та юристи Baker McKenzie отримали рекомендації від Chambers Europe 2024 в Україні

Київ, Україна, 20 березня 2024 року

Чотири ключові практики та п'ять юристів Baker McKenzie в Україні визнані лідерами ринку у новому виданні Chambers Europe за 2024, провідному міжнародному юридичному довіднику.

Baker McKenzie Україна відзначена у чотирьох практиках - конкурентне/антимонопольне право, корпоративне право/M&A, трудове право, інтелектуальна власність.

В індивідуальних рейтингах п'ять юристів, в тому числі керівники практик, були відзначені за професіоналізм та високий рівень надання послуг клієнтам:

  • керуючий партнер Вячеслав Якимчук у корпоративному праві/M&A
  • партнерка Оксана Сімонова у конкуренційному/антимонопольному праві
  • партнери Руслан Дроб'язко та Олексій Столяренко в практиці інтелектуальної власності
  • радниця Мар'яна Марчук у трудовому праві

​Раніше цього року довідник Chambers Global 2024 визнав Baker McKenzie в Україні провідною юридичною фірмою у сфері корпоративного права та M&A та включило керуючого партнера та керівника практики корпоративного права та M&A Вячеслава Якимчука до переліку найкращих юристів у цій галузі.

У європейському регіоні, Baker McKenzie була відзначена у 171 галузі практик та 244 категорії юристів. Загалом, фірма посідає третє місце в Європі за кількістю згадувань у рейтингу.


Про Chambers Europe

Chambers Europe відзначає найкращих юристів та юридичні фірми в Європі, надаючи важливу інформацію та аналітику ринку клієнтам юридичних фірм, а також професіоналам у галузі права. Рейтинг є результатом обширного дослідження, проведеного внутрішньою групою аналітиків, яка проводить інтерв'ю з корпоративними юристами, іншими експертами та приватними юристами, які з ними працювали. www.chambers.com//guide/europe

Про Baker McKenzie

Складні виклики, що постають перед бізнесом, вимагають комплексного підходу на рівні різних ринків, секторів економіки та галузей права. Рішення для клієнтів Baker McKenzie - це бездоганні юридичні консультації, підкріплені багаторічною практикою, глибоким розумінням галузей економіки та специфіки локального ринку. У понад 70 країнах світу юридична фірма Baker McKenzie супроводжує своїх клієнтів у розробці нових рішень у тісно пов'язаному світі. www.bakermckenzie.com/ukraine

Офіційні постачальники послуг