Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Український Червоний Хрест спільно з партнерами забезпечує соціально-значимі об’єкти теплом та світлом під час зими. Долучитися може кожен

Український Червоний Хрест спільно з партнерами забезпечує соціально-значимі об’єкти теплом та світлом під час зими. Долучитися може кожен

У результаті співпраці  Українського Червоного Хреста  та компанії Кока-Кола вже передано у громади  54 електрогенератори та 45 котелень. Це зробило громади більш стійкими до викликів зими, забезпечивши теплом та електроенергією десятки тисяч людей.

Генератори були встановлені, в основному, в центрах тимчасового розміщення внутрішньо-переміщених осіб по всій Україні.

Модульні котельні ж ми передали як до центрів ВПО, так і до лікарень, шкіл, дитячих садків, житлових будинків Київської, Запорізької, Львівської, Миколаївської та Закарпатської областей.

Головними перевагами таких котелень, зокрема, є мобільність, ефективність та потужність. Детальніше про це можна подивитися на відео.

Нещодавно одну з котелень було передано до гімназії й дитячого садочку у селі Русанові на Київщині.

І тепер майже 200 дітей різного віку здобувають знання та навички в комфортних умовах.

«Понад 14 років триває співпраця Українського Червоного Хреста з системою Компаній Кока-Кола в Україні. І з початку повномасштабного вторгнення, ми мобілізуємо всі можливі ресурси та працюємо над тим, аби допомогти якомога більшій кількості людей. Адже об’єднуючи наші зусилля, ми можемо допомогти багатьом людям та громадам, що опинилися у скрутному становищі», — підкреслив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Щодня ми продовжуємо надавати ефективну допомогу, й для цього мобілізуємо ресурси (кошти, техніку, обладнання та інше), в тому числі, для підтримки громад електро- та тепло- генераційним обладнанням. Щоб долучитися до проєктів Українського Червоного Хреста та допомогти забезпечити людей найнеобхіднішим, напишіть нам на a.panchenko@redcross.org.ua.

Українцям потрібна Ваша підтримка!

Офіційні постачальники послуг