Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Вечір благодійності

Дата:
2 Грудня 2023
Час:
15:30 - 18:00
Місце:
Київ
Вечір благодійності

Український католицький університет запрошує на Вечір благодійності у Києві 2 грудня

Щороку Український католицький університет збирає у Києві друзів, благодійників та партнерів на традиційному Вечорі благодійності задля підтримки талановитих студентів та викладачів. З 2008 року захід об’єднує представників бізнесу, громадського сектору та інтелігенції, які долучаються до розбудови якісної освіти в Україні.  

Цьогорічною темою-натхненням Вечора благодійності є питання, яке останнім часом українці ставлять собі ледь не щодня — як Україні виростити крила, як нам, перейшовши через біль і втрати, не загаснути, але стати сильними та успішними? Тему вечора розкриватимуть під час інтелектуальної дискусії провідні представники університету та бізнесу:

Вячеслав Климов — співвласник Нової пошти, співзасновник та президент Спілки українських підприємців, громадський діяч.

Андрій Андрушків — магістр богослов’я УКУ, викладач Бізнес-школи УКУ, військовослужбовець ЗСУ

Олексій Молчановський — керівник Офісу інновацій УКУ, голова комітету з розвитку сфери штучного інтелекту в Україні при Міністерстві Цифрової Трансформації.

Світлана Хилюк — директорка Школи права УКУ, кандидатка юридичних наук, доцентка, експертка з правових питань проєктів ОБСЄ та Ради Європи в Україні.

Модеруватиме Олександра Бакланова — радниця зі стратегії та управління змінами, керуюча партнерка компанії pro.mova, викладачка УКУ. 

Також у програмі вечора передбачені мистецький аукціон, лотерея з подарунками від посольств та партнерів, вечеря та музичний виступ. 

Реєструйтеся на Вечір благодійності та станьте частиною спільноти Українського католицького університету: https://supporting.ucu.edu.ua/en/vechir-blahodijnosti-uku/.

Офіційні постачальники послуг