Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie – “Фірма року в Україні в галузі непрямого оподаткування” за версією ITR EMEA Tax Awards 2023

Київ, Україна, 28 вересня 2023 року:

  • Baker McKenzie стала переможцем в номінації "Фірма року в Україні в галузі непрямого оподаткування" рейтингу International Tax Review (ITR) Europe Middle East & Africa Tax Awards, церемонія нагородження якого відбулася в Лондоні 27 вересня 2023 року.
  • Крім того, довідник ITR World Tax 2024 визнав податкову практику київського офісу Baker McKenzie першого рівня (Tier 1) в категорії загального корпоративного оподаткування та другого рівня (Tier 2) в категоріях податкових спорів та трансфертного ціноутворення. Крім того, партнер Геннадій Войціцький отримав відзнаку як "Highly Regarded" юрист у галузі непрямого оподаткування та податкових спорів, а старший юрист Роман Корень названий "Rising Star" в галузі загального корпоративного оподаткування та непрямого оподаткування.

"Для нас велика честь отримати цю визначну нагороду, яка високо оцінює досягнення команд та спеціалістів регіону з податкових питань", зазначив Партнер Геннадій Войціцький, керівник практики податкового права в Україні. "Цим визнанням, перш за все, ми зобов'язані команді київського офісу, яка продемонструвала найвищий рівень професіоналізму, стійкості та відданості протягом цього безпрецедентного року, а також нашим шановним клієнтам, які довірили нам свої найскладніші податкові питання."


Про ITR EMEA Tax Awards та ITR World Tax

Щорічне присвоєння рейтингів ITR EMEA Tax Awards, яке проводиться з початку свого заснування у 2005 році, відзначає суттєві досягнення та здобутки професіоналів з податкових питань за останні 12 місяців в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA). ITR World Tax - вичерпний довідник провідних фірм світу, які працюють у сфері податків, публікує рейтинги найефективніших фірм та спеціалістів з податкових питань у світі, охоплюючи понад 140 юрисдикцій на кожному континенті. www.internationaltaxreview.com

Офіційні постачальники послуг