Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko серед двох найкращих юридичних фірм України за версією Chambers Europe 2023

Згідно з нещодавно опублікованим рейтингом Chambers Europe 2023, Sayenko Kharenko входить у число лідерів українського ринку за кількістю відзначених практик та юристів.

Зокрема, рейтингом відзначено п’ять практик Sayenko Kharenko: конкурентне право, корпоративне право та M&A, вирішення судових спорів, трудове право, інтелектуальна власність.

До того ж, вісім юристів Sayenko Kharenko отримали дев’ять індивідуальних визнань. Цей результат відносить Sayenko Kharenko до двох найкращих юридичних фірм в Україні за кількістю визнаних експертів. У рейтингу відзначені:

  • Партнер Максим Назаренко у сфері конкурентного/антимонопольного права. У рейтингу зазначається, що він має значний досвід консультування клієнтів із питань контролю за концентраціями. Крім того, Максим бере участь у справах про зловживання монопольним правом, а також оскаржує рішення АМКУ.
  • Партнер Валентина Гвоздь у сфері конкурентного/антимонопольного права. Зазначається, що Валентина консультує вітчизняних та міжнародних клієнтів щодо питань контролю за концентраціями.
  • Партнер Володимир Саєнко у сфері конкурентного/антимонопольного права й корпоративного права та M&A. Довідник підкреслює його досвід надання консультацій щодо низки операцій з акціями та активами, а також спільних підприємств.
  • Партнер Олександр Ніколайчик у сфері корпоративного права та M&A. Джерело каже: він регулярно консультує клієнтів із різних галузей щодо угод злиття та поглинання, створення спільних підприємств та питань корпоративного управління.
  • Партнер Ярослав Огнев’юк у сфері інтелектуальної власності. Дослідження відзначає його як досвідченого юриста у сфері інтелектуальної власності, який займається спірними справами в цій сфері, а також питаннями боротьби з контрафактною продукцією.
  • Партнер Олександр Друг у галузі вирішення міжнародних спорів. У рейтингу зазначається, що він регулярно надає консультації щодо міжнародних арбітражів, включно з питаннями інвестиційних арбітражів, а також працює над транскордонними судовими процесами.
  • Радник Олексій Колток у сфері вирішення судових спорів. Довідник зазначає, що він регулярно представляє національних та міжнародних клієнтів у судових процесах у локальних судах.
  • Радник Світлана Хєда у сфері трудового права. Джерела зазначають, що вона консультує транснаціональні корпорації з усіх аспектів трудового права, зосереджуючись на питаннях звільнення та консультуванні щодо дотримання українського законодавства.

Chambers Europe складає рейтинги провідних юристів та юридичних фірм у Європі. Рейтинги видання засновані на глибокому аналізі та дослідженнях, проведених групою експертів.

Через війну, що триває в Україні, міжнародний рейтинг Chambers Global в цьому році відмовився від публікації рейтингових таблиць. Тому редакційна команда відзначила фірми та юристів, які були включені в попередні видання посібника, і зосередилася на їхній pro bono роботі. Цьогоріч Chambers Europe не включила до рейтингу сфери банківського та фінансового права, енергетику, нерухомість, оподаткування, реструктуризацію та банкрутство, кримінальне право.

Офіційні постачальники послуг