Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Споживчі товари (засоби особистого та побутового догляду) Насінництво

Міністерство охорони здоров'я опублікувало зміни до Порядку державної реєстрації дезінфікуючих засобів

Міністерство охорони здоров'я опублікувало зміни до Порядку державної реєстрації дезінфікуючих засобів

Американська торгівельна палата в Україні вітає опублікування проекту постанови КМУ "Про внесення змін до пункту 4 Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфікуючих засобів" на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Зміни до п. 4 постанови КМУ №178 від 14 березня 2018 року «Про внесення змін до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфікуючих засобів» є надзвичайно важливим кроком для відновлення механізму державної реєстрації (перереєстрації) дезінфікуючих засобів та забезпечення належного виконання вказаної постанови, як це було неодноразово наголошено та підтримано Палатою.

Запропонована зміна розширює можливість реєстрації дезінфекційних засобів на підставі позитивних висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи, отриманих після набуття чинності постановою та до вступу в силу нових порядків дослідження специфічної активності, безпечності, якості (ефективності) дезінфекційних засобів та їх випробування на практиці, які вже розробляються Міністерством охорони здоров'я України.

Палата вітає цей крок Міністерства охорони здоров'я та наголошує на нагальній необхідності прийняття зазначених змін Урядом.

Офіційні постачальники послуг