Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Депутати Київської міської ради підтримали рішення, що дозволить розгорнути 4G у київському метро

Депутати Київської міської ради підтримали рішення, що дозволить розгорнути 4G у київському метро

Депутати Київради підтримали рішення про встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв’язку, будинкової розподільної мережі комунальної власності територіальної громади міста Києва.

Прийняття рішення дасть можливість реалізувати проект із впровадження технології 4G у київському метрополітені. Також рішення визначає способи контролю за дотриманням підприємствами комунальної власності вимог законодавства щодо забезпечення на договірній основі безперешкодного доступу операторів та провайдерів телекомунікацій до інфраструктури об’єктів комунальної власності, а також формування справедливої плати за доступ.

Ми продовжуватимемо співпрацю у майбутньому для створення стабільних та передбачуваних умов для ведення бізнесу у сфері мобільного зв'язку, покращуючи тим самим інвестиційний клімат у країні та місті Києві зокрема.

Офіційні постачальники послуг