Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Інноваційні підходи до розвитку one dollar store мережі

Компанія-член Палати Real Bargain LLC (ТОВ «Вигідна покупка») активно розвиває торгівельну мережу «Аврора» - найбільша в Україні торгівельна мережа в форматі one dollar store (міжнародно визначений формат магазинів соціально спрямованих товарів з орієнтацією на ціну в 1$). На сьогоднішній день Real Bargain LLC оперує мережею з близько 800 магазинів у кожному регіоні України.

Команда «Аврори», використовує свій позитивний досвід у дотриманні найвищих стандартів взаємодії з клієнтами, прогресивний технологічний підхід ведення бізнесу та широку партнерську мережу, підтримує місцевих українських виробників, збільшуючи у своєму асортименті частку їхніх товарів, чим сприяє відродженню та подальшому зміцненню позицій українських невеликих виробників на ринку.

Про успіхи компанії, високий рівень внутрішніх стандартів, використані бізнес-моделі викладено у публікації видання Forbes за грудень 2021р. (https://forbes.ua/company/poltavska-kompaniya-avrora-rozgornula-naybilshu-merezhu-odnodolarovikh-magaziniv-yak-im-dopomogla-kontseptsiya-menedzhmentu-vid-toyota-07122021-2904).

Офіційні постачальники послуг