Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Правова політика

Президент підписав законопроект №5807, що подовжує граничний термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника

Президент підписав законопроект №5807, що подовжує граничний термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника

8 жовтня 2021 року Президент підписав проект Закону №5807 «Про внесення змін до деяких законів України щодо зазначення та подання відомостей про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності юридичної особи» (проект Закону) після його прийняття Верховною Радою України.

Проект Закону передбачає продовження граничного терміну зазначення та подання відповідних відомостей з трьох місяців на один рік. Перенесення граничного терміну на 11 червня 2022 року надасть можливість юридичним особам отримати відповідні консультації та роз’яснення щодо процедури.

Народні депутати врахували пропозиції компаній-членів Палати та рекомендації продовжити граничний термін зазначення та подання відповідних відомостей для усунення неточностей трактування існуючої процедури.

Американська торговельна палата в Україні вітає ухвалення та підписання проекту Закону №5807 з урахуванням пропозицій бізнес-спільноти.

Офіційні постачальники послуг