Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone проведе День відкритих дверей школи Big Data Lab

Подія відбудеться 12 жовтня 2021 року і буде транслюватися онлайн на Facebook cторінці школи.

У Big Data Lab Welcome Day візьмуть участь data science експерти, студенти школи та ментори-викладачі, які не лише познайомляться з майбутніми студентами, а й розкажуть про інсайти професії та актуальні тренди data science напрямку.

Наприкінці відбудеться панельна дискусія на тему: Сучасна освіта і сучасні професії. Роль аналітики великих даних у світі і у майбутньому”.

Теми доповідей:

  • Олександра Богуславська. Засновниця та СЕО Data Science UA

“Професії Data Science. Тенденції попиту на спеціалістів у світі і в Україні. Цікаві інсайти рекрутингу у Data Science”.

  • Володимир Рибалко. Керівник департаменту Customer Value Management (Big Data), Vodafone
    “Використання Data Science у Vodafone. Вимоги до спеціалістів”.
  • Олег Чертов. Професор, доктор технічних наук, завідувач кафедри прикладної математики НТУУ "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського"

“Роль математики у Data Science професіях”.

  • Вероніка Тамайо Флорес. Head of Consulting, Data Science UA

“Еволюція професії Data Science - що було, що стало, куди все рухається?”

  • Ігор Омельчук. Випускник школи Big Data Lab
    Життя після школи. Досвід працевлаштування за фахом. Вплив навчання на професійний розвиток”
  • Софія Швець. Студентка поточного курсу Vodafone Big Data Lab
    “Досвід перших місяців навчання. Враження від навчального процесу, виклики, найбільш цікаві моменти”.

 

Посилання на трансляцію: https://fb.me/e/1JmXP2kxM

Про Big Data Lab

Big Data Lab - це комплексний інтенсивний курс з підготовки data science спеціалістів, який передбачає вивчення фундаментальних математичних дисциплін з аналізу даних, доменну експертизу і практику з реальними знеособленими великими даними Vodafone.
Сайт: bigdatalab.com.ua

---

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Vodafone
Прес-служба
press@vodafone.ua

+380501103130

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 21 країні і має партнерські угоди з операторами 49 країн. Станом на 30 червня 2021 року Vodafone надає послуги більше 300 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 28 мільйону користувачів фіксованого інтернету, 22 мільйонам користувачів ТВ-послуг та об’єднує більше 130 мільйонів IoT підключень. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, яка надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G. Інвестиції Vodafone в період активного будівництва мереж швидкісного інтернету в 2015 році – 2 кварталі 2021 року перевищили 30,3 млрд грн.

Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство і розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, Фінтех послуги, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються близько 19 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють в різних галузях і країнах. Основні напрямки діяльності – нафтогазова, телекомунікаційна, високотехнологічна і будівельна галузі.

Група компаній працює у Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані, ОАЕ та інших країнах.

У кінці 2020 року у зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.

Офіційні постачальники послуг