Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – єдина юридична фірма з України серед фіналістів FT Innovative Lawyers Awards Europe 2021

INTEGRITES – серед фіналістів Financial Times (FT) Innovative Lawyers Awards Europe 2021 у категорії «Сталий розвиток та екологія – ініціатива Climate Change Task Force». Фірма стала єдиною з України серед 58 інших фіналістів у 14 категоріях.

INTEGRITES відзначена за запуск Climate Change Task Force (CCTF) – робочої групи, яка допомагає бізнесу долати виклики, пов’язані з впливом глобальної зміни клімату на бізнес та його декарбонізацією. До складу CCTF входять 30 юристів, включно з 6 партнерами. Вони супроводжують проєкти, що стосуються будівництва потужностей для виробництва енергії з відновлюваних джерел, акумулюючих та маневруючих потужностей, виробництва зеленого водню, торгівлі зеленою електроенергією, а також розробки та адвокації регуляторної бази, яка зможе поліпшити умови для реалізації цих проєктів.

Нагадаємо, що у 2019 році FT Innovative Lawyers Awards Europe відзначив INTEGRITES у двох категоріях – «Створення нового стандарту» та «Доступ до нових ринків та капіталу» за резонансний проєкт для АТ «Фармак» та масштабний проєкт для EMERGY AS та Total Eren відповідно. Команда захистила інтереси «Фармак» у справі про зловживання монопольним становищем постачальником медичної речовини, необхідної для виробництва протиалергійного препарату. Успіх у справі дозволив клієнту та багатьом іншим локальним фармацевтичним компаніям відновити виробництво препарату в Україні. Фірма також отримала відзнаку у категорії «Доступ до нових ринків та капіталу» за перше безоборотне фінансуванні у сфері ВДЄ в Україні для вітропарку «Сіваш» на суму 376 млн євро. Після завершення будівництва вітропарк стане найбільшим у країні.

Керуючий партнер та голова CCTF, доктор права Олексій Фелів: «Бути серед фіналістів FT Innovative Lawyers – подвійне досягнення команди. Ми повернулись до переліку інноваційних юридичних фірм Європи та стали в ньому єдиною юридичною фірмою в Україні. Мета команди CCTF – стати юридичним партнером проєктів зі сталого розвитку, який розуміє потреби та тенденції сектору та надає комплексні міжгалузеві рішення».  

Переможців FT Innovative Lawyers Europe 2021 оголосять під час онлайн-церемонії 14 жовтня 2021 року: lawyerseurope.live.ft.com

Читайте також

Офіційні постачальники послуг