Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Освіта

Практичний семінар «Податкова амністія 2021, або останній шанс на «прощення» податкових боргів (огляд Законопроекту №5153)»

Дата:
23 Червня 2021
Час:
14:00 - 16:00
Практичний семінар «Податкова амністія 2021, або останній шанс на «прощення» податкових боргів (огляд Законопроекту №5153)»

31 березня 2021 року Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроект №5153, який передбачає впровадження кампанії по податковій амністії в Україні. Оскільки даний законопроект представляє особливий інтерес для держави і був заявлений в президентській програмі на останніх виборах як один з пріоритетних, – немає сумнівів, що його ось-ось приймуть. На нашому семінарі ми говорили про те, що таке податкова амністія в цілому, що вона дає державі і платнику податків; чи є участь в даній кампанії обов'язковою, і що станеться, якщо її «проігнорувати»; які активи можна декларувати в рамках даної кампанії і чи треба буде з них платити податок; і про багато іншого.

Доповідач:

Карина Павлюк, радниця, ETERNA LAW. Карина має більше 8 років досвіду в міжнародному податковому плануванні, корпоративному структуруванні, комплайенс-процедурах і взаємодії з банками. Спеціалізується на супроводженні проектів з корпоративної реструктуризації, редоміціляції бізнесу, міжнародних злиттях і поглинаннях, формуванню історії «джерела походження коштів», по супроводу виходу іноземного інвестора на ринок України. Супроводжувала проекти з реструктуризації бізнес-моделі для мережі медичних діагностичних центрів в Україні; для виробника акумуляторних батарей (найбільший виробник в Східній Європі); для виробника металевої упаковки (один з найбільших виробників в Україні, країнах СНД і Євросоюзу).

Партнери

Офіційні постачальники послуг