Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Air Products

Володимир Ярмола

Генеральний директор

ТОВ "Ейр Продактс Україна" – це виробництво атмосферних і технологічних газів, супутнього обладнання для різних галузей, включно з нафтопереробною і нафтохімічною, металургією, виробництвом продуктів харчування та напоїв.

Компанія була створена у 2010 році та входила до складу ACP Group (провідний постачальник CO2 у Європі з унікальним досвідом з 1897 року). З жовтня 2019 року ACP стала частиною компанії Air Products, міжнародної газової компанії.

Air Products and Chemicals (www.airproducts.com) – корпорація, що входить до списку журналу Fortune-500, була заснована у 1940 році і є зареєстрованою у штаті Делавер, США. Основу бізнесу компанії становить сектор промислових газів. Оборот Air Products у 2020 році – 8,86 млрд. доларів. У компанії працює 17 тис. чоловік в більш ніж 50 країнах.

Air Products ставить перед собою завдання зберігати позиції найбезпечнішої, глибоко диверсифікованої та прибуткової компанії у світі у сфері виробництва промислових газів, яка надає послуги найвищого класу своїм клієнтам. Виконання цих завдань пов’язане із пошуком можливостей для зростання і розвитку в галузі енергетики та захисту навколишнього середовища, а також виходом на нові ринки. Одним з таких ринків є ринок Східної Європи, зокрема України

Контакти

Адреса пр-т Героїв Сталінграду, 53-Б, кв.2, Київ, Україна, 04213
Телефон +38 (044) 489-9722
Електронна пошта infoua@airproducts.com
Веб-сайт

Офіційні постачальники послуг