Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Звичайну SIM можна замінити на технологічну eSIM за декілька хвилин в My Vodafone

Звичайну SIM можна замінити на технологічну eSIM за декілька хвилин в My Vodafone

Vodafone запустив швидку заміну SIM на eSIM. Тепер перейти на віртуальну SIM-картку можна за декілька хвилин в застосунку самообслуговування My Vodafone. Перевірити, чи підтримує пристрій технологію eSIM, можна на сторінці тут.

Як встановити собі технологічну eSIM замість звичайної картки у My Vodafone:

  • Обрати «Заміна SIM на eSIM» в розділі Послуги, «Операції з SIM-карткою»
  • Оплатити вартість eSIM з мобільного рахунку – вартість становить 100 грн.
  • Ввести свій e-mail для отримання профілю картки на пошту та код з SMS
  • Отримати віртуальну SIM-картку на email
  • Повернутись у застосунок My Vodafone та завершити активацію, керуючись підказками.

Про технологію eSIM

eSIM дозволяє відмовитися від застосування фізичної SIM-карти, замінивши її віртуальною. Для цього в сучасних гаджетах виробники встановлюють мікрочіп, який дозволяє завантажувати цифрову SIM-карту шляхом сканування QR-коду. Таким чином, користувачі отримують можливість купувати або міняти SIM- карту віддалено, не витрачаючи час на похід до магазину для отримання фізичної карти.

Віртуальна SIM-карта має ще цілу низку переваг:

  • eSIM дозволяє власникам mono-SIM пристроїв значно розширити можливості своїх гаджетів і використовувати в одному смартфоні кілька профілів – до 10 номерів (залежить від установок виробника);
  • eSIM може використовуватися в пристроях без слотів для SIM-карт, наприклад, в планшетах;
  • eSIM забезпечує додатковий рівень безпеки. Її не можна пошкодити, втратити або витягнути зі смартфона, а це ще один бар'єр для шахраїв і можливість знайти зниклий смартфон або планшет.

 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Vodafone
Пресслужба
press@vodafone.ua

 

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, зокрема мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 20 країнах та має партнерські угоди з операторами 46 країн. Станом на 31 березня 2023 року Vodafone надає послуги понад 300 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 28 мільйонам користувачів фіксованого інтернету, 22 мільйонам користувачів ТВ-послуг та об’єднує понад 155 мільйонів IoT пристроїв і платформ. Більш детальна інформація на сторінці: www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного в 2015 – 1 кварталі 2023 року досягли 37 млрд грн. Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство й розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, фінтех послуги, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 15,4 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють в енергетичній, телекомунікаційній, високотехнологічній і будівельній галузях.

Група компаній працює у Нідерландах, Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані та ОАЕ.

Наприкінці 2020 року у зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.

 

Офіційні постачальники послуг