Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Звіт про роботу благодійного фонду «Дихай» у листопаді

Майже 150 000 гривень зібрано у листопаді в рамах кампанії зі збору пожертв, де кожен благодійник мав шанс отримати унікальну прикрасу з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. І зовсім скоро ті, хто виконав умови розіграшу отримають символічні подарунки.

Минулого місяця ми передали дитячі речі волонтерському проєкту «Help Ukranian Children», який допомагає дітям з сімей, що виїхали з Маріуполя та інших окупованих територій.  Ми надали 300 літрів дизельного палива волонтерам фонду «Справжні українці» для доставки 7семи тон гуманітарної допомоги цивільному населенню міста Херсон. Також фонд передав 10 000 серветок для громад Херсонської області через волонтерів благодійної організації «Patriot UA».

У роботі залишаються декілька заявок від лікарень по всій країні. Якщо вам також потрібна підтримка, ви можете заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/HFkzVEg

Дякуємо за підтримку та грошові пожертви. Ми і далі будемо інформувати про надходження та розподіл допомоги. Пожертву можна зробити на сайті фонду https://dyhai.org/

Офіційні постачальники послуг