Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Звіт про прогрес: KPMG в Україні розповіла про свої кроки на шляху до досягнення Цілей сталого розвитку ООН у 2021-2022 роках

KPMG в Україні як частина глобальної мережі KPMG вже 12 років є учасницею найбільшої у світі корпоративної ініціативи сталого розвитку - Глобального договору ООН (UN Global Compact).

У 2021 році KPMG International започаткувала щорічне звітування, яке об’єднує та презентує дані щодо колективних ESG-зобов'язаннь незалежних фірм KPMG (143 члени мережі), що входять до складу KPMG International - Our Impact Plan.

KPMG в Україні розділяє глобальні цінності та працює над їх втіленням в Україні, діючи в межах актуальних обставин і викликів.

«Корпоративна культура KPMG ґрунтується на цінностях, одна з яких є ключовою – Integrity або порядність. Вірність принципам і політика відкритого і чесного спілкування сприяють зміцненню довіри і співпраці. Разом з тим, гнучкість і прагнення до того, щоб можливості всіх і кожного були рівні, дозволяють компанії створити умови, де люди можуть вільно ділитися своїми знаннями та досвідом, розкриваючи потенціал один одного», - підкреслює Олена Макаренко, партнерка, консультаційні послуги, керівниця групи форензік та напрямку сталий розвиток та ESG, голова Impact Комітету, KPMG в Україні.

KPMG в Україні опублікувала свій Звіті про прогрес за 2021-2022 роки, де розкриває інформацію про проєкти та активності компанії у розрізі чотирьох ключових напрямів.

Управління

У 2022 році KPMG в Україні інтегрувалась до субрегіону Центральної та Східної Європи (CEE). Сьогодні компанія працює над вдосконаленням внутрішніх політик відповідно до актуальних стандартів ведення етичного і відповідального бізнесу.

KPMG в Україні долучається і до повоєнної відбудови України: команда фахівців KPMG взяла участь у розробці розділів Плану щодо відновлення економічної, екологічної, енергетичної галузей та з питань діджиталізації, представленого на міжнародній Конференції з відновлення України (Ukraine Recovery Conference, URC2022) в Лугано, Швейцарія.

Люди

Це ключовий актив і головна цінність компанії. Саме тому протягом 2022 року зусилля компанії були спрямовані на забезпечення фізичної безпеки своїх співробітників, збереження їх працездатності та ефективності в умовах війни.

KPMG в Україні у 2021-2022 роках досягла глобальної цілі мережі KPMG: два роки поспіль частка жінок на позиціях директорів та партнерів складала і досі складає 33%.

Планета

Наша спільна зона відповідальності – збереження безпечного навколишнього середовища, боротьба з кліматичними змінами та забезпечення сталого майбутнього планети.

У звіті KPMG в Україні розповідає, як фахівці KPMG вперше в Україні розрахували вуглецевий слід заходу в межах Ялтинської Європейської Стратегії (YES) у 2021 році. Цей захід став першою в Україні вуглецево-нейтральною подією.

Крім того, команда KPMG в Україні провела детальний аналіз впливу програми CORSIA на цивільну авіацію України та перспектив розвитку вуглецевого ринку.

Процвітання

KPMG в Україні як соціально відповідальний бізнес фокусується на забезпеченні добробуту громад: створенні робочих місць, забезпеченні інтелектуального та фінансового внеску у розвиток економіки, допомозі бізнесу для досягнення сталого розвитку, інвестуванні у громади через благодійність і волонтерство.

З 2022 року співробітники компанії співпрацюють з ЮНЕСКО для допомоги в реформування системи освіти та роботи над освітніми ініціативами для молодих людей, переміщених внаслідок війни.

«Ми, як фірма, проходимо важливий шлях до побудови відповідального небайдужого суспільства в Україні на шляху до Євроінтеграції. Цей звіт – не остаточна зупинка подорожі, а віддзеркалювання нашої діяльності, можливість подивитися на свої досягнення та рухатися далі, покращуватись самим та допомагати іншим робити вплив на суспільство, який має значення», - прокоментував Андрій Цимбал, керуючий партнер, KPMG в Україні.

Детальніше про шлях до досягнення цілей сталого розвитку читайте у Звіті про прогрес 2021-2022


Довідка про KPMG:

KPMG – це міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. Ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами, допомагаючи їм у питаннях зниження ризиків та реалізації можливостей для їхнього бізнесу. В офісах KPMG у 143 країнах світу працюють понад 265 000 співробітників.

До числа клієнтів фірм-членів мережі KPMG входять корпорації, державні установи, а також некомерційні організації. Ми забезпечуємо нашим клієнтам стабільні стандарти якості послуг, що надаються, засновані на високому професіоналізмі, глибокому знанні галузевої специфіки та місцевих умов.

Головною метою KPMG є забезпечення і підвищення якості професійних послуг, що надаються її фахівцями. Всі фірми, які входять до нашої міжнародної мережі, прагнуть залучати до свого штату найкращих спеціалістів.

KPMG в Україні представлена ПрАТ "КПМГ Аудит", ТОВ "КПМГ-Україна" та АО "КПМГ ПРАВО".

Контакти для преси: Жанна Білоус, Менеджерка з корпоративних комунікацій, zbilous@kpmg.ua

Офіційні постачальники послуг