Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Звіт Newxel «Економіка внутрішніх талантів: розкодування справжнього фінансового впливу. Витрати операційних команд 2023»

Звіт Newxel «Економіка внутрішніх талантів: розкодування справжнього фінансового впливу. Витрати операційних команд 2023»

Newxel звіт "Економіка Внутрішніх Талантів: Розкодування Справжнього Фінансового Впливу. Витрати Операційних Команд 2023" не лише досліджує ландшафт глобальних операційних витрат, але й підкреслює роль України як ключового гравця у наданні високоякісних та ефективних операційних команд.

На тлі непередбачених змін у світовому економічному ландшафті звіт висвітлює роль України як надійного партнера для розвинених країн, які шукають рішення для вирішення викликів, пов'язаних із зростанням відсоткових ставок, інфляцією та зростанням бізнес-витрат. Ключові моменти включають:

  • Україна як вартісний базис, що пропонує стратегічні переваги для операційної ефективності.
  • Спектр витрат на операційні команди в 12 країнах, засвідчуючи конкурентні переваги України.
  • Роль України у наданні високоякісних операційних команд, вирішуючи виклики, пов'язані з нестачею талантів у розвинених націях.

Звіт не лише надає цінні інсайти для бізнесу, але також позиціонує Україну як стратегічного партнера для розвинених країн, які прагнуть оптимізувати витрати.

Офіційні постачальники послуг