Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Звернення до КМДА щодо перейменування вул. Московської

Головний офіс Адвокатського об’єднання “Моріс Ґруп” розташований на вулиці Московській у місті Києві. У Печерському районі, в самому центрі столиці України, на головних туристичних маршрутах, що ведуть до Лаври, меморіалу жертвам Голодомору, в оточенні вулиць, названих на честь гетьмана Івана Мазепи, генералів армії УНР Михайла Омеляновича-Павленка та Олекси Алмазова.

У той час, коли в європейських столицях на честь героїв України блискавично перейменовуються вулиці, на яких розташовані посольства держави-агресора, коли світ об’єднався у підтримці України, а наша держава стала символом – символічні рішення мають особливе значення.

З огляду на це, ми надіслали звернення до Київського міського голови Віталія Кличка з ініціативою щодо перейменування вулиці Московської на честь Прем’єр-міністра Великої Британії - Бориса Джонсона, що, на нашу думку, є сміливим символічним жестом, виявом вдячності нашим союзникам, які найбільше обстоюють інтереси України.

Слава Україні!

Офіційні постачальники послуг